*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Το καλοκαίρι θα είναι εδώ προτού το καταλάβετε και ελπίζουμε να γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να αποφύγετε τις ακραίες δίαιτες και προπονήσεις για να αποκτήσετε το «τέλειο σώμα». Όσο πιο γρήγορα προσπαθείτε να χάσετε το βάρος, τόσο πιο γρήγορα θα το ξαναπάρετε. Μην περιμένετε λοιπόν, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε το σωστό σώμα με τον σωστό τρόπο.

Εάν έχετε πάρει σοβαρά την απώλεια βάρους και τη φόρμα σας, πρέπει να καθορίσετε απολύτως τη διατροφή σας και να αφιερώσετε χρόνο για άσκηση!

Λένε ότι ένα καλοκαιρινό σώμα χτίζεται τον χειμώνα. Αλλά το κύμα και η καυτή άμμος φαινόταν πολύ μακριά από τις χειμωνιάτικες μακαρονάδες. Τώρα είμαστε ένα μήνα σχεδόν μακριά από την παραλία, και αυτές οι επιπλέον ενισχύσεις βουτύρου στο ψωμί κρέμονται ακόμα γύρω από τη μέση σας.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει χαθεί. Ακολουθήστε τους δύο χρυσούς κανόνες διατροφή και γυμναστική και μετά από τέσσερις εβδομάδες ιδρώτα, πειθαρχίας και γυμναστικής θα έχετε φτάσει πολύ κοντά στο επιθυμητό σας αποτέλεσμα, ένα καλοκαιρινό σώμα που σας αποδεικνύει ότι γνωρίζετε ακριβώς με ποιον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στην παραλία.

  • 7 ασκήσεις 40″ η κάθε μια στη σειρά non stop (1 κύκλος)
  • στο τέλος κάθε κύκλου 1′ ξεκούραση
  • 3-4 κύκλους.

1. Jumping jacks

2. Μπουνιές στον αέρα

3. Τρέξιμο επιτόπου με φτέρνες να ακουμπάνε στους γλουτούς

4. Από θέση σανίδα στις παλάμες, μαζεύω και τεντώνω γόνατα

5. Σανίδα στις παλάμες σταθερή

6. Προβολές με άρσεις χεριών

7. Κάνω squat και περνάω εναλλάξ ενα βαράκι γύρω από τα πόδια

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.
Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24, 6972017822

Διαβάστε επίσης

Οι ασκήσεις που μας γεμίζουν ενέργεια όλη την ημέρα

Workout για τέλειους γλουτούς μέχρι το καλοκαίρι

«Αντίο» στα χαλαρά χέρια με τέσσερις εύκολες ασκήσεις