Φτάσαμε στο τέλος του καλοκαιρινού προγράμματος προπόνησης. Είμαστε στην τελευταία ημέρα της τελευταίας εβδομάδας και πάμε δυνατά για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας!

Περισσότερη προσπάθεια, πιο έντονες προπονήσεις λίγο πριν το τέλος και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Δείτε εδώ πώς ξεκίνησε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της τέταρτης εβδομάδας περιλαμβάνει:

Ημέρα 1η – Ιnterval Training με step

Ημέρα 2η – Functional Training

Ημέρα 3η – Tabata

Ημέρα 4η – Foam roller power

 

Τελειώνουμε λοιπόν με Foam roller Power: Εκτελούμε 6 ασκήσεις για 30″ η κάθε άσκηση, 4 φορές την 6άδα και στο τέλος κάθε 6άδας ακολουθεί 1′ ξεκούρασης

 

Άσκηση 1η

Άρσεις λεκάνης με πόδια πάνω στο foam roller για  30″

Άσκηση 2η

Με τη λεκάνη ψηλά τεντώνουμε το δεξί πόδι και εκτελούμε μικρές πιέσεις λεκάνης για 30″. Στη συνέχεια ανεβάζουμε και κατεβάζουμε το ίδιο πόδι για άλλα 30″ κρατώντας σταθερή λεκάνη ψηλά.

Άσκηση 3η

Με τη λεκάνη ψηλά τεντώνουμε το αριστερό πόδι και εκτελούμε μικρές πιέσεις λεκάνης για 30″. Ανεβάζουμε και κατεβάζουμε το ίδιο πόδι για ακόμη 30″ κρατώντας σταθερή λεκάνη ψηλά.

Άσκηση 4η

Από θέση σανίδα με τα πόδια στο foam roller μαζεύουμε τα γόνατα στο στήθος για 30’’

Άσκηση 5η

Από θέση σανίδα με πόδια στο foam roller σηκώνουμε τη λεκάνη ψηλά και κατεβάζουμε στην ευθεία για 30″

Άσκηση 6η

Με τα γόνατα λυγισμένα πάνω στο foam roller κάνουμε push-ups για 30″

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα 

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.  Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24,  6972017822