Η πρώτη ζωντανή μετάδοση γέννας είναι πια γεγονός και συνέβη στην Αυστραλία μέσω του Youtube.

Η Sarah Stevenson που έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας της, Sarah’s Day, μοιράστηκε με τους ακολούθους της τη διαδικασία γέννησης του γιου της στις 29 Μαρτίου.

Τη «θαύμα της ζωής» παρακολούθησαν οι χιλιάδες των ακολούθων της καθώς μοιράστηκε τη μοναδική αυτή εμπειρία της. Αρχικά η Sarah Stevenson μοιράστηκε την προετοιμασία που έγινε για τον τοκετό, τις διαστολές και τη γέννηση του γιου της Fox Ocean Tilse.

Ολόκληρη τη διαδικασία του τοκετού που διήρκεσε περίπου 30 ώρες ενώ στο βίντεο ο σύντροφός της Sarah, Kurt, η αδερφή της, Emily και η μητέρα της, προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν και να την καθησυχάσουν.

Όσοι παρακολούθησαν το βίντεο αποθέωναν τη νεαρή κοπέλα με κάποιους να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «Είναι ίσως το πιο συναισθηματικό βίντεο που παρακολούθησα ποτέ στο youtube» και «ποτέ δεν έκλαψα κατά τη διάρκεια ενός βίντεο, μέχρι που είδα αυτό, ένα απίστευτο “ταξίδι”».

Η νεαρή μητέρα υποσχέθηκε στους ακολούθους της πως θα συνεχίσει να τους ενημερώνει για την εξέλιξη του γιου της και την εμπειρία του θηλασμού όσο ο γιος της μεγαλώνει και αλλάζει.