Θέλετε να βελτιώσετε χέρια, κορμό, γλουτούς, κοιλιά; Ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα TRX Total Body που ετοίμασε η personal trainer Σοφία Περδίκη και θα το πετύχετε.

Εκτελέστε τις ακόλουθες ασκήσεις τη μια μετά την άλλη με 50-60 δευτερόλεπτα ανάπαυση (rest), αφού ολοκληρώσετε και τις τέσσερις ασκήσεις (ένας κύκλος). Συνεχίστε μέχρι τους πέντε κύκλους των 30 δευτερολέπτων για κάθε άσκηση,  ενώ ελαχιστοποιείτε σταδιακά το χρόνο ανάπαυσης (rest) μεταξύ των κύκλων (κατά 30”) για να εκτοξεύσετε τους καρδιακούς σας παλμούς και τον μεταβολισμό σας.

  • Αρχάριοι: 2 κύκλους
  • Μετρίου επιπέδου: 3 κύκλους
  • Προχωρημένοι: 5 κύκλους

Ανάμεσα στους κύκλους ανάπαυση ενός λεπτού, τον χρόνο της οποίας ελαχιστοποιείτε σταδιακά κατά κατά 30”.

Άσκηση 1η

Έλξεις κορμού και άρση της λεκάνης

Άσκηση 2η

Άρσεις λεκάνης

Άσκηση 3η

Άρσεις λεκάνης από θέση σανίδας με στήριξη στις παλάμες

Άσκηση 4η

Από θέση σανίδας με στήριξη στις παλάμες μαζεύετε γόνατα προς το στήθος

Δείτε το βίντεο με το πλήρες πρόγραμμα

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.