Η Ντόρα και η Μπάρμπι είναι δύο κουταβάκια, που μετρούν οκτώ μήνες ζωής. Δεν γεννήθηκαν από αδέσποτη μανούλα, αλλά από δεσποζόμενη.

Όμως, όταν οι κηδεμόνες(;) τους αποφάσισαν να μετακομίσουν, πήραν τη μαμά τους, κι εκείνα, μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια τους, τα άφησαν στην αυλή του σπιτιού. Ήταν μόλις δυόμισι μηνών.

Η σπιτονοικοκυρά ειδοποίησε τους εθελοντές του Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα (Βλάσσης), και εκείνοι κινήθηκαν με ταχύτητα και προθυμία για να πάρουν τα τέσσερα κουτάβια.

Σήμερα, σχεδόν έξι μήνες μετά, ενώ τα άλλα δύο κουτάβια υιοθετήθηκαν, η Ντόρα και η Μπάρμπι εξακολουθούν να φιλοξενούνται από τον Σύλλογο Αγάπης για τα Ζώα (Βλάσσης), που εδρεύει στην Κόρινθο.

«Είναι δύο ευγενικά πλάσματα, με τρόπους. Όταν τους δίνεις λιχουδιά, την παίρνουν με μεγάλη προσοχή.

Είναι δύο κουταβίτσες πολύ φιλικές με τα άλλα κουταβάκια, όπως και με τους ενήλικους σκύλους. Με τους άγνωστους ανθρώπους είναι επιφυλακτικές, αλλά όταν τους γνωρίσουν, έχουν φιλική συμπεριφορά.

Η Ντόρα και η Μπάρμπι, μαζί με τα αδελφάκια τους, σε μικρότερη ηλικία

Είναι παιχνιδιάρες, τους αρέσουν τα χάδια και έχουν μάθει να κάθονται και να τρώνε μέσα σε crate», λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα (Βλάσσης), Βάνα Φραγκιάδου.

Αναφέρει ότι είναι αχώριστες, κοιμούνται μαζί, και ό,τι κάνει η μία, κάνει και η άλλη. Είναι υγιέστατες, εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα στειρωθούν.

Η Ντόρα και η Μπάρμπι είναι περίπου οκτώ μηνών και θα γίνουν μεσαίου μεγέθους.

Είναι δύο κουταβάκια που εγκαταλείφθηκαν, αλλά τους αξίζει καλύτερη τύχη. Μία ζωή δίπλα σε έναν άνθρωπο που θα τα φροντίζει και θα τα αγαπά. Και εκείνα θα ξεδιπλώσουν τον υπέροχο χαρακτήρα που έχουν όλα αυτά τα ζωντανά πλάσματα, οι σκύλοι.

Όποιος θέλει να υιοθετήσει την Ντόρα ή/και την Μπάρμπι, μπορεί να καλέσει στο 6976.774.532.

 

Διαβάστε επίσης