Ενάμισι μήνα ζωής μετρά ο μπόμπιρας, που το σπαρακτικό νιαούρισμά του δεν άφησε ασυγκίνητο τον κ. Σεραφείμ Δράκο, λογιστή σε εταιρεία επισκευής βαρέων οχημάτων στην Αθήνα και διπλωματούχο εκπαιδευτή και σύμβουλο συμπεριφοράς σκύλων.

Πριν από μερικές μέρες ο κ. Δράκος, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, άκουσε δυνατά νιαουρίσματα από μικρό γατάκι. Αμέσως, βγήκε στον εξωτερικό χώρο της εταιρείας για να το εντοπίσει.

«Είχε χωθεί κάτω από κάτι σίδερα και νιαούριζε δυνατά. Τον έβγαλα από εκεί και το έφερα μέσα στο γραφείο μου, για την ασφάλειά του.

Την επόμενη ημέρα το πήγα στον κτηνίατρο. Έκανε το πρώτο του εμβόλιο, αλλά και αποπαρασίτωση. Είναι υγιέστατο, και έχει και βιβλιάριο», λέει ο κ. Δράκος.

Μην το βλέπετε έτσι αναμαλλιασμένο, είναι μετά την αποπαρασίτωση

Ο μπόμπιρας – μικρούλης, όπως τον αποκαλεί, είναι περίπου ενάμισι μήνα, παιχνιδιάρης και πολύ φιλικός. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας κοιμάται. Τις υπόλοιπες, παίζει και τρώει αρκετά.

Σε αυτό το πλασματάκι αξίζει μια ζωή δίπλα σε ανθρώπους που θα το αγαπήσουν και θα το φροντίσουν.

Ο μπόμπιρας – μικρούλης, την πρώτη ημέρα που βρέθηκε

Μια φατσούλα, που μόνον ευχάριστες στιγμές έχει να προσφέρει στον άνθρωπό του.

Ένα αρσενικό γατάκι που βρίσκεται στην πιο τρυφερή του ηλικία, είναι έτοιμο να κατακτήσει την καρδιά σας.

Όποιος δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα μεγάλα αυτιά και τα μακριά μουστάκια, μπορεί να καλέσει τον κ. Σεραφείμ Δράκο στο 697. 3011.822.