Βρέθηκε η διάδοχος της «μουτρωμένης γάτας» που ήταν για χρόνια φαινόμενο στο διαδίκτυο και είχε εμφανιστεί ακόμη και σε τηλεοπτική ταινία του 2014 με τίτλο «Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever».

Η Kitzia με περιφρονητικό βλέμμα που μπορεί να προκαλέσει φόβο ακόμη και σε εκείνους με ανθεκτική καρδιά φαίνεται να κερδίζει τον τίτλο της πιο «μουτρωμένης γάτας» (crumpy cat).

Η γάτα ζει στη Φλόριντα των ΗΠΑ με την Ουκρανή φωτογράφο Viktoriia Otdielnova, σύμφωνα με το Bored Panda. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύσει στο Instagram, στη σελίδα @grumpy_kitzia η Viktoriia Otdielnova έχουν ήδη προσελκύσει 76.000 ακόλουθους.

Η Kitzia είναι γάτα tabby, με τιγρέ τρίχωμα έχει συνεχώς βλέμμα ενοχλημένο, αν και το όνομά της στα ουκρανικά σημαίνει «γατάκι».

Το 2018, η φωτογράφος αντιλήφθηκε πόσο αστείο είναι το διαρκές κατσούφιασμα της γάτας της, οπότε ξεκίνησε μια σελίδα Instagram για να την προβάλει. Όπως αποδεικνύεται, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιάζονται από τις ξεκαρδιστικές εκφράσεις της Kitzia.

Ως επαγγελματίας φωτογράφος, η Viktoriia Otdielnova, καταφέρνει να αποτυπώσει τέλεια τη στριφνή έκφραση της Kitzia σε κάθε λήψη! Με τα λαμπερά μάτια και τη δυσαρέσκεια στο βλέμμα της μοιάζει με έναν πολύ αγαπητό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων.

«Δεν έχω ιδέα πώς αυτή η γάτα έχει τόσες πολλές προσωπικότητες» έγραψε η φωτογράφος στο Instagram σχολιάζοντας μία φωτογραφία, στην οποία, όπως αναφέρει, η Kitzia θυμίζει «μουτρωμένη γιαγιά».

Στην πραγματικότητα, η Kitzia είναι πολύ γλυκιά! «Φαίνομαι περίεργη, αλλά είμαι πολύ φιλική» έγραψε η Viktoriia Otdielnova στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της γάτας στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bathing in love ❤️ Wow, we passed the line of 50.000 followers. Thank you all so much for your support and endless love , for your direct messages and likes. We really appreciate everyone . This is so important for us to make people smile in these hard times. We will do our best to cheer you up . Thank you ❤️ . . . . . #grumpycat #grumpy #grumpykitzia #grumpy_kitzia #meowed #9gag #9gagcute #9gaganimals #cat #catsofinstagram #catlife #cats #cats_of_instagram #catstagram #catlovers #cat_delight #cats_of_day #cats_of_instworld #catractive #catgag #funnyanimals #funnycats #tabbycat #tabbycatsofinstagram #tabbycats #cutecat #cuteanimal #thedodo #nature #котики

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angry Kitzia (@grumpy_kitzia) στις