Οι ασκήσεις που ακολουθούν δεν είναι τόσο δύσκολες, θα σας γυμνάσουν και θα διασκεδάσετε μαζί.

Μιας και ο Φεβρουάριος θεωρείται ο μήνας της αγάπης και του έρωτα οι personal trainers Σοφία Περδίκη και Γιάννης Μπούλιας μας προτείνουν να συνεργαστούμε με το άλλο μας μισό  και να κάνετε μια κοινή προπόνηση στο σπίτι.

Κάνουμε δυο σετ 20 επαναλήψεων σε κάθε άσκηση

Δείτε την σωστή εκτέλεση της κάθε άσκησης

Push ups

Πιέσεις τρικεφάλων

Κοιλιακοί

Αντίθετες προβολές

 

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.

 

Ο Γιάννης Μπούλιας είναι personal trainer με εμπειρία στην εκγύμναση αθλητών ομαδικών, αλλά και ατομικών αθλημάτων. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και έχει ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δέκα χρόνια ως ομαδάρχης σε αθλητικά καμπ,ως προπονητής σε αθλητικές ομάδες μικρών ηλικιών, αλλά και ως γυμναστής σε σχολεία και εκπαιδευτήρια προσχολικής αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 2014 ξεκίνησε να εργάζεται στο στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης με χρήση σωματικού βάρους, προγράμματα pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από τον ίδιο ή τους συνεργάτες του.