Ζούμε στην εποχή που όλα κινούνται με… ταχύτητες μεγάλες. Δεν έχουμε χρόνο για εμάς πόσο μάλλον για να γυμναστούμε! Κι όμως πάντα ονειρευόμασταν ωραίους και καλοσχηματισμένους κοιλιακούς που θα εντυπωσιάζουν και εμάς αλλά και τους γύρω μας, φροντίζει να μας θυμίσει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη.

Αν όμως το θέλουμε πραγματικά, τότε αρκούν πέντε λεπτά μέσα στην ημέρα μας επειδή υπάρχουν πλέον προγράμματα γυμναστικής που έχουν προσαρμοστεί στους γρήγορους αυτούς ρυθμούς.

Αν πραγματικά θέλουμε λοιπόν, προλαβαίνουμε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα ασκήσεων που μας προτείνει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη για τέλειους κοιλιακούς με «σύμμαχο» μια μικρή μπάλα.

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της.