Λιγότερο ή περισσότερο όλοι προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα. Η χρήση της μάσκας είναι must, όπως και το συχνό πλύσιμο των χεριών. Όμως όσο πιο πολύ θέλουμε να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν τόσο πιο πολύ πρέπει να προσέχουμε στη νέα μας καθημερινότητα. Γι’ αυτό και όλοι μας αναζητάμε καθημερινή προστασία από τα μικρόβια και τους ιούς όπου κι αν βρισκόμαστε: στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο πάρκο, παντού.

Τα νέα είναι καλά. Τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All χωρίς χλώριο εξουδετερώνουν το 99,9% ιών και βακτηρίων.

Στο σπίτι
Με το που επιστρέφει ο καλός σας από το jogging πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το σπίτι σας θα μείνει απόλυτα προστατευμένο από ιούς και βακτήρια. Το πιο απλό που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα παπούτσια, τις φόρμες και την τσάντα του με Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All. Με αυτή την ευκαιρία καλό θα ήταν να ψεκάσετε και όλες τις επιφάνειες, μαλακές ή σκληρές που έρχεστε σε επαφή πιο συχνά. Πόμολα , πόρτες καναπέδες καθαρίζονται αποτελεσματικά και έτσι απολαμβάνετε προστασία και υπέροχο άρωμα μαζί. Την ίδια στιγμή πετυχαίνετε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς και την οικογένειά σας. Αφαιρείτε από τις ψεκασμένες επιφάνειες τις αιτίες των αλλεργιών που μπορούν να σας ταλαιπωρήσουν.
Είστε έτοιμοι όμως να φύγετε για το πάρκο. Ετοιμάστε τις τσάντες. Πριν τις γεμίσετε με ό,τι συνήθως παίρνετε μαζί, τις απολυμαίνετε ψεκάζοντάς τες μέσα έξω. Είστε έτοιμοι.
Βάζετε μάσκες, παίρνετε τα κλειδιά (αφού τα ψεκάσετε μια φορά), βάζετε στη δική σας τσάντα το Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All και φύγατε για το πάρκο.

Στο πάρκο
Χρειάζεστε ένα παγκάκι δικό σας. Πρώτη κίνηση το ψεκάζετε πολύ σχολαστικά με Klinex Απολυμαντικό Spray 1 for All. Τώρα μπορείτε να καθήσετε με όλη σας την άνεση. Μόλις βγει η μπάλα από την τσάντα και πριν την πάρουν τα παιδιά, ένα ψέκασμα δεν κάνει κακό.
Τα παιδιά τρέχουν πάνω κάτω με την μπάλα και εσείς θέλετε λίγο να ξεσκουριάσετε. Απέναντί σας είναι τα όργανα. Βεβαίως και θα κάνετε. Και σίγουρα θα απολυμάνετε όλα τα σημεία των οργάνων πριν τα αγγίξετε.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας ευαισθητοποίησε σε σχέση με τα θέματα μικροβίων και την ανάγκη να ακολουθούμε μερικές βασικές συνήθειες απολύμανσης. Απολύμανση που δεν την χρειαζόμαστε μόνο τώρα λόγω των συνθηκών αλλά πάντα και παντού για να μένουμε πάντα μακριά από ιούς και μικρόβια κάθε είδους που «απειλούν» κάθε ηλικία.

Το Κlinex Απολυμαντικό Spray 1 for All, δεν έχει χλώριο, είναι μικρό (400ml) και compact για να το παίρνετε παντού μαζί σας, εξουδετερώνει το 99.9 % των ιών και βακτηρίων με ένα απλό ψέκασμα και μπορείτε να το βρείτε σε δύο υπέροχα αρώματα: Wild Flowers ή Cotton Freshness.

Μάθετε περισσότερα για τα Klinex Απολυμαντικά Spray 1 for All εδώ.