Η εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και η καινοτομία των σύγχρονων υαλουρονικών οξέων Juvéderm® μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα φυσικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας, που εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την ικανοποίηση των ασθενών.

Σε τι διαφέρουν τα νέα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Τα νέα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ και συγκεκριμένα τα δερματικά εμφυτεύματα της σειράς Juvéderm® VYCROSS®, μπορούν να γεμίσουν τις ρυτίδες, να αποκαταστήσουν τον όγκο, να σμιλεύσουν το πρόσωπο και να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματος των ασθενών μας με ασφάλεια και αποτελέσματα που διαρκούν έως και δύο χρόνια.

Στον ανθρώπινο οργανισμό από την ηλικία των 35 ετών η παραγωγή κολλαγόνου και η ποιότητα του δέρματος αρχίζει να μειώνεται σταδιακά, με αποτέλεσμα  το πρόσωπο να χάνει τον όγκο του και ταυτόχρονα την ελαστικότητα των συνδετικών ιστών του.

Πώς αντιμετωπίζουμε τη γήρανση

Τη λύση στην αντιμετώπιση της γήρανσης για γυναίκες και άνδρες μπορούν να δώσουν με εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα νέα καινοτόμα δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος Juvéderm®, με την εξειδικευμένη γνώση των επαγγελματιών υγείας και την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών.

Ποιος είναι ο σωστός σχεδιασμός για την τέλεια εφαρμογή

Ο σχεδιασμός ενός πλάνου θεραπείας βάσει των προσωπικών, συναισθηματικών αναγκών και προσδοκιών του θεραπευόμενου, σε συνδυασμό με τη σωστή αξιολόγηση, αποκωδικοποίηση του προσώπου και εξατομίκευση της θεραπείας από τον εξειδικευμένο ιατρό, επιτυγχάνουν ένα ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα με υψηλό βαθμό ικανοποίησης των θεραπευομένων.

Σε ποια σημεία του προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Τα σημεία στα οποία μπορεί να γίνει εφαρμογή υαλουρονικού οξέος είναι:

  • Στο άνω τμήμα  του προσώπου, στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στην περιοχή των φρυδιών, καθώς και στους κροτάφους.
  • Στο μέσο τμήμα του προσώπου, όπως στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στα μάγουλα και στα ζυγωματικά.
  • Στο κάτω τμήμα του προσώπου για  όγκο και σχήμα στα χείλη, για τις περιστοματικές ρυτίδες, και τις ρινοπαρειακές αύλακες. Επίσης, χρησιμοποιείται για σμίλευση του πηγουνιού και του περιγράμματος της γνάθου καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Ο σωστός συνδυασμός υλικών και η εμπειρία του ιατρού επιτυγχάνουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Οι θεραπείες υαλουρονικού οξέος κατακτούν όλο και περισσότερο τον ανδρικό πληθυσμό, γιατί παρέχουν άμεσα και φυσικά αποτελέσματα.

Οι ιδιότητες των προϊόντων Juvéderm®, χάρη στη νέα τεχνολογία VYCROSS®, προσφέρουν ένα ασυναγώνιστο, ποιοτικό και ασφαλές αποτέλεσμα με μία μόνο επίσκεψη στον εξειδικευμένο ιατρό.

*Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.