Το ygeiamou.gr, κορυφαίο ιατρικό site στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τα νοσοκομεία του Hellenic Healthcare Group (HHG) Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic σας προσφέρει εντελώς δωρεάν μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία.

Το Ask the doctor σας φέρνει σε επαφή με έγκριτους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων των νοσοκομείων του HHG. Ρωτήστε τους ό,τι σας απασχολεί αναφορικά με την υγεία σας, από την ορθή χρήση των φαρμάκων έως τυχόν συμπτώματα που σας προβληματίζουν και λάβετε εντός 48 ωρών επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις*.

 

Δείτε εδώ όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

 

 

* Τα ερωτήματα απαντώνται εντός 48 ωρών από την υποβολή τους από τους συνεργαζόμενους ιατρούς. Για να δείτε την απάντηση στο ερώτημά σας, επισκεφθείτε την ενότητα Ask the doctor στο Μενού του ygeiamou.gr. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η στήλη Ask the doctor και οι απαντήσεις των γιατρών δεν υποκαθιστούν την κλινική εξέταση, την επίσκεψη στο ιατρό, καθώς και την τυχόν θεραπεία που σας έχει συστήσει.
Η χρήση ή μη των περιλαμβανόμενων στις ιατρικές απαντήσεις πληροφοριών, γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη και δίνονται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωσή του.
Οι απαντήσεις των ιατρών δεν συνιστούν υπόδειξη ή προτροπή για διενέργεια συγκεκριμένων εξετάσεων ή ιατρικών πράξεων ή για τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων, πληροφοριών ή γνωμών που μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα/στήλη.
Διαβάστε προσεκτικά τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟYΠΟΘΕΣΕΙΣ πριν από τη χρήση της παρούσας εφαρμογής.