Με σκοπό την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των πολιτών, η Κυβέρνηση ανοίγει μια Κοινότητα για τον COVID-19 στο Viber.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής ενημέρωσης, η επίσημη κοινότητα της Κυβέρνησης στο Viber είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας στην Ελλάδα.

Μέσω της κοινότητας, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα στο κινητό τους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό στη χώρα μας: την πορεία της νόσου, τα μέτρα που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση και τους τρόπους περιορισμού της διασποράς του ιού.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί άλλο ένα σημαντικό εργαλείο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, συγκεντρώνοντας όλες τις απαραίτητες επίσημες πληροφορίες και ενημερώσεις σε ένα σημείο, άμεσα διαθέσιμο στους πολίτες.

Η συγκεκριμένη συνεργασία όμως, θα συνεχιστεί, καθώς η επίσημη κοινότητα Ελληνική Κυβέρνηση θα αποτελεί και στο μέλλον μια ακόμη πύλη άμεσης ενημέρωσης των πολιτών, διαθέσιμη κατευθείαν στο κινητό τους, για τα μείζονα θέματα που αφορούν τη σχέση πολίτη-κράτους.

Η υπηρεσία προσφέρεται στο πλαίσιο της Ψηφιακής Αλληλεγγύης (Digital Solidarity), που δημιούργησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι πολίτες μπορούν να συνδεθούν και να λαμβάνουν επίσημες ενημερώσεις για τον COVID-19 στην επίσημη Viber κοινότητα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://vb.me/43ee24Η 

Η ενημέρωση του πρωθυπουργού