*Γράφουν οι Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Βούλας με πρωταγωνιστές τον 26χρονο Αλβανό – ύποπτο κρούσμα για Covid 19 και τους 14 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που έγιναν έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός που είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο, επέστρεψε και έσπασε την καραντίνα είναι θετικός στον κορωνοϊό βγήκαν και ήταν αρνητικά ανακουφίζοντας τους αστυνομικούς που από χθες το πρωί ετέθησαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα.

Το συμβάν που έλαβε διαστάσεις θρίλερ, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 2 αστυνομικοί πήραν σήμα από κατοίκους της Βούλας για έναν ταραξία που σπάει καθρέπτες. Όταν τον εντόπισαν και του ζήτησαν τα χαρτιά του, εκείνος τους είπε ότι είχε έρθει λίγες ώρες νωρίτερα από το Λονδίνο και μάλιστα, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, έφυγε και αλώνιζε στα νότια προάστια.

Όταν επιχείρησαν να τον οδηγήσουν στο τοπικό τμήμα καθώς έδειχνε να μην είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα, αρνήθηκε, εξαγριώθηκε, τους επιτέθηκε και άρχισε να τους φτύνει.

Τελικά κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο τμήμα όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση, ενώ του επεβλήθη και 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Οι 14 αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή με τον Αλβανό τέθηκαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα. Ο Αλβανός μετεφέρθη στο Δρομοκαΐτειο όπου εμφάνισε πυρετό και στη συνέχεια στο Θριάσειο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι φορέας Covid 19.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πειθαρχούν οι πολίτες στα μέτρα

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Ξεπεράσαμε τους περισσότερους στην Ευρώπη με τα μέτρα στήριξης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Τσίμπησαν» οδηγούς χωρίς βεβαιώσεις στα διόδια Αφιδνών – Δείτε βίντεο