Το ετήσιο δείπνο της Hellenic Medical Society of United Kingdom πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο 12 Οκτωβρίου με τιμώμενο ομιλητή τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθανάσιο-Μελέτιο Δημόπουλο.

Η επιστημονική εταιρία Hellenic Medical Society of UK καλεί κάθε χρόνο ένα διακεκριμένο διακεκριμένο ομιλητή, ο οποίος δίνει την επίσημη Hippocratic Oration διάλεξη. Η ομιλία του κ. Δημόπουλου είχε τίτλο: Precision Medicine in Cancer treatment (Ιατρική ακρίβειας στην αντιμετώπιση του καρκίνου). Στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα εξατομικευμένης Ιατρικής που εκπονείται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Ηλίας Μόσιαλος, ο Θανάσης Φωκάς, ο πρύτανης Αθανάσιος-Μελέτιος Δημόπουλος, ο Κώστας Γραμμένος και ο Γιάννης Μπολέτης

Στο δείπνο παρακάθισαν Έλληνες Ιατροί που εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης παρευρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κκ Νικήτας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία Δημήτρης Καραμήτσος-Τζήμας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Cambridge και μέλος της Ακαδημίας  Αθηνών Θανάσης Φωκάς, ο τέως Υπουργός Ηλίας Μόσιαλος καθηγητής στο London School of Economics, o καθηγητής του Cass Business School Κώστας Γραμμένος, ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και Πρόεδρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Γιάννης Μπολέτης.