Δεύτερο περιστατικό μαθήτριας που νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σημειώθηκε μέσα σε λίγες μέρες στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται για 16χρονη που εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου και έμεινε προληπτικά στην Κλινική ήπιας νοσηλείας του Νοσοκομείου Λαμίας, που στεγάζεται στο Πέτρινο κτίριο.

Εν τω μεταξύ η άλλη 16χρονη που είχε εισαχθεί το Σαββατοκύριακο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της. Εξιτήριο πήραν κι άλλα τρία άτομα, όμως έγιναν δέκα εισαγωγές που ανέβασαν σημαντικά τον αριθμό νοσηλευομένων.

Ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο  Λαμίας

Ειδικότερα αυτή τη στιγμή στο Πέτρινο νοσηλεύονται 41 άτομα, καθώς κατεγράφησαν και δύο θάνατοι. Πρόκειται για δύο 89χρονους από τη Λαμία που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις επιπλοκές που τους δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός.

Μεταξύ των ασθενών βρίσκονται και αρκετά νέα άτομα -εκτός της 16χρονης – με ηλικίες από 27 ετών! Δυστυχώς διαπιστώνετε ότι πολλοί συμπολίτες μας χάνουν πολύτιμο χρόνο στο σπίτι τους παλεύοντας με την covid-19 και φτάνουν στο Νοσοκομείο, όταν κυριολεκτικά δεν μπορούν να ανασάνουν!

Δεν είναι τυχαίο ότι η διάμεση ηλικία των ατόμων που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ, είναι μόλις στα 59 έτη, ανάμεσά τους άνθρωποι 37, 41 και 48 ετών.