Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομα της η Miele Professional στον χώρο του Δημόσιου & Iδιωτικού Ιατρικού τομέα.

Σημείο αναφοράς αποτελούν τα πλυντήρια απολύμανσης ιατρικών εργαλείων αλλά και υποδημάτων χειρουργείων. Η άμεση, εξειδικευμένη και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια περιοδικών ελέγχων και συντήρησης έχουν τοποθετήσει τη Miele σαν preferred partner στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια.

Εδώ και 60 χρόνια, η Miele Professional αντιπροσωπεύει την αξιοπιστία και την καινοτομία στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας καθώς συνεργάζεται στενά με ειδικούς στον κλάδο όσο και με καταξιωμένους κατασκευαστές εργαλείων. Το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοποριακής συνεργασίας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την τεχνογνωσία, είναι η ανάπτυξη state-of-the-art συσκευών και διαδικασιών καθαρισμού-απολύμανσης για νοσοκομεία και κλινικές που πείθουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Ποιότητα

Οι ασθενείς σας εμπιστεύονται την επαγγελματική σας εμπειρία – έτσι μπορείτε κι εσείς να εμπιστεύεστε την παροιμιώδη ποιότητα της Miele Professional! Κορυφαίος τεχνικός σχεδιασμός και υλικά υψηλής ποιότητας υπογραμμίζουν την φήμη της καλύτερης εταιρείας που απολαμβάνει η Miele Professional σε νοσοκομεία και ιατρεία. Μια ατελείωτη σειρά από τεστ στα Γερμανικά εργοστάσια έρχονται να επισφραγίσουν ότι οι Miele Professional συσκευές σας αποτελούν επένδυση και ότι «αντέχουν για μια ζωή».

Επιδόσεις

Τα πλυντήρια απολύμανσης Miele Professional έχουν αποδεδειγμένα την ικανότητα να αντέχουν στις πιέσεις και την εντατική καθημερινή χρήση σε νοσοκομεία. Με τις υψηλές επιδόσεις τους, την εκτεταμένη γκάμα εξαρτημάτων και τις καινοτόμες διαδικασίες, προσφέρουν τέλεια και γρήγορα αποτελέσματα, ακόμη και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται σε ιδιαίτερα εξειδικευμένες εφαρμογές. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ακριβά εργαλεία είναι έτοιμα ξανά προς χρήση σε ελάχιστο χρόνο.

Απόδοση

Κερδίστε καθημερινά από την εξαιρετική απόδοση: οι συσκευές της Miele Professional είναι σχολαστικές και γρήγορες, προσφέροντας κορυφαία προστασία στα εργαλεία σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Χάρη στην υψηλή ποιότητά τους, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές, διασφαλίζοντας την επένδυσή σας από πολλές απόψεις. Η αποδοτική χρήση του νερού και των χημικών ουσιών συνεπάγεται χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Αξιοπιστία

Για τέσσερις γενιές, η Miele έχει μια ιδιαίτερη ευθύνη ως οικογενειακή επιχείρηση απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της, καθώς και για τα προϊόντα, τις διαδικασίες της και τους φυσικούς πόρους.

Η Miele Professional είναι μια απόφαση υπέρ της κορυφαίας απόδοσης και ποιότητας. Υψηλής ποιότητας συσκευές που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας κάθε μέρα, είναι ο λόγος για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επαγγελματίες στην εταιρεία μας.

Ειδικά προγράμματα απολύμανσης και εξειδικευμένο πρόγραμμα για υποδήματα χειρουργείου

Στα πλυντήρια απολύμανσης της Miele Professional θα βρούμε απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα απολύμανσης για κάθε εφαρμογή. Τα προγράμματα των συσκευών είναι ειδικά σχεδιασμένα βάσει αναγκών πλύσης ανά ειδικότητα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Σε αυτά περιλαμβάνονται ειδικά προγράμματα για ΩΡΛ, MIS και Γυναικολογία κ.α. Το πρόγραμμα OxiVario είναι ένα ειδικό πρόγραμμα για εργαλεία που ταξινομούνται ως κρίσιμα σύμφωνα με το RKI, π.χ. όργανα που χρησιμοποιούνται στη χειρουργική τραύματος, καθώς και εργαλεία καυτηριασμού υψηλής συχνότητας που θέτουν ιδιαίτερες προκλήσεις. Το πρόγραμμα OrthoVario είναι ένα ειδικό πρόγραμμα για ορθοπεδικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων μετάδοσης και άλλων ιατρικών προϊόντων από αλουμίνιο.

Ειδικό πρόγραμμα για την πλύση, απολύμανση και στέγνωμα* υποδημάτων χειρουργείου μέσω θερμοχημικής διαδικασίας στους 60°C.

Η σειρά ιατρικών πλυντηρίων απολύμανσης Miele Professional PG 8582 έχει δυνατότητα χωρητικότητας έως 28 υποδημάτων χειρουργείων (14 ζευγάρια) ανά κύκλο πλύσης.

*Αφορά τα μοντέλα PG 8582 CD και PG 8536

Πλυντήρια απολύμανσης PG 8536 και PG 8582

Σχεδιασμένα για την πλύση, απολύμανση και το στέγνωμα των ιατρικών εργαλείων & εξοπλισμού, η σειρά πλυντηρίων Miele Professional PG 8536 και PG 8582 προσφέρουν προστιθέμενη αξία: κορυφαία απόδοση καθαρισμού, απόλυτη ασφάλεια της διαδικασίας και μεγαλύτερη οικονομία. Ανάμεσα στα κορυφαία χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζουμε τα εξής: απόλυτα εξειδικευμένα προγράμματα απολύμανσης για κάθε εφαρμογή, νέοι βραχίονες πλύσης, βελτιστοποιημένο κύκλωμα νερού, την πιο δυνατή αντλία μεταβλητής ταχύτητας παγκοσμίως, κεντρικό σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών σταδίων, παρακολούθηση της αγωγιμότητας του νερού, νέος χειρισμός και πλήκτρα άμεσης πρόσβασης, δοχείο αλατιού στην πόρτα, σύστημα AutoClose, EcoDry, AutoOpen, DryPlus, τεκμηρίωση διαδικασίας, ενσωματωμένη αντλία δοσομέτρησης, μεγάλη επιλογή εξαρτημάτων, ελεύθερες θέσεις προγραμμάτων, φίλτρο HEPA H14.

Μάθετε περισσότερα για τις συσκευές εδώ
Ακολουθήστε την Miele Professional στο LinkedIn και στο Youtube
Εγγραφείτε στο newsletter της Miele Professional
www.miele-professional.gr