«Χείμαρρος» για ακόμη μία φορά ήταν ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος για όσους τάσσονται κατά του εμβολιασμού.

«Δεν έχουν το δικαίωμα να αρνούνται κάτι που έχει βρει η επιστήμη και σώζει την ανθρωπότητα», είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Μητροπολίτης Δωδώνης. 

Ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, τόνισε ότι οι ιερείς θα πρέπει να εμβολιαστούν αρχικά για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια όλους τους υπόλοιπους και είναι αδιανόητο να αγνοούν το εμβόλιο που είναι το μεγάλο όπλο της επιστήμης για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.
Πρόσθεσε δε πως για όσους πληρώνονται από το Δημόσιο ο εμβολιασμός θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός. «Δεν μπορεί για παράδειγμα μια νοσηλεύτρια να μου λέει ότι αρνείται να εμβολιαστεί. Αν δε θες να εμβολιαστείς να πας σπίτι σου κυρά μου, γιατί είσαι ψεκασμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Για όσους ιερείς πιστεύουν ότι με το εμβόλιο δοκιμάζεται η πίστη τους Θεό τόνισε: «Αν θελουν να αποδείξουν δυνάμη πνευματική να πάνε σε μία εκκλησία και να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα για να δούμε αν μπορούν να σωθούν».

Τέλος ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, είπε πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι βραβείο για εκείνον, «είναι τίτλος τιμής για μένα να με βρίζουν άνθρωποι που είναι για το Δρομοκαΐτειο», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης:

Δυσμενής πρόβλεψη για 800 διασωληνωμένους στα μέσα Δεκεμβρίου – Μάχη δίνουν γιατροί και νοσηλευτές

Αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ: Δεν αλλάζει ο τρόπος καταγραφής των θανάτων

Πλεύρης: Πριν από 5 χρόνια ξυπνούσα από τη διασωλήνωση