Για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν τα νοσοκομεία της χώρας, από την έλευση του τέταρτου κύματος της πανδημίας στη χώρα, μίλησε στο Mega ο Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος ζήτησε τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η χώρα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται σφαγή των ανεμβολίαστων. Χρειάζονται άμεσα μέτρα, χάνονται άδικα άνθρωποι. Η μάσκα πρέπει να επιβληθεί σε όλους» είπε ο συντονιστής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

 

«Χάνουμε ανθρώπους άδικα αυτή τη στιγμή. Με εμβόλιο στα χέρια μας είναι δυνατόν να θρηνούμε τόσα θύματα; Πρέπει όλοι να φοράμε διπλή μάσκα, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε το lockdown για τους ανεμβολίαστους. Να απελευθερωθεί η τρίτη δόση. Πολλοί συνάνθρωποί μας βλέπουν την κατάσταση, πολλοί δε μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού για την 3η δόση», συμπλήρωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Ο εμβολιασμένος έχει χώρο στη διασπορά, ωστόσο δεν κινδυνεύει τόσο να νοσήσει βαριά, πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα», τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος.

 

Διαβάστε επίσης:

«Δεν υπάρχουν μέτρα για την ώρα στο τραπέζι» δήλωσε η Μίνα Γκάγκα

Ακόμα 87 θάνατοι, το τελευταίο 24ωρο, 561 οι διασωληνωμένοι, 6.682 τα νέα κρούσματα

Περίπου 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι χωρίς rapid test σε εστίαση και τουρισμό, λένε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ