*γράφει η Λίνα Κεκέση

Περισσότερα από 6.000 άτομα είχαν περάσει μέχρι και πριν από λίγη ώρα την είσοδο του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου «Προμηθέας» στο Μαρούσι, προκειμένου να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους του εμβολιαστικού κέντρου, πρόκειται για αριθμό ρεκόρ ημερήσιων εμβολιασμών, αφού την περασμένη εβδομάδα εκείνοι που έσπευδαν για το εμβόλιο στο συγκεκριμένο κέντρο ήταν λιγότεροι.

Ο «Προμηθέας» θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και τις 22.00 σήμερα το βράδυ με ανθρώπους όλων των ηλικιών να σχηματίζουν ουρά, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο του protothema.gr.

Φορώντας τις μάσκες τους περιμένουν υπομονετικά, με αρκετούς από αυτούς να έχουν φτάσει αρκετά νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού τους έχοντας το άγχος της διαδικασίας.

promitheas__2_
promitheas__3_
promitheas__4_
promitheas__5_

 

Νωρίτερα την Τετάρτη, πάντως, σημειώθηκαν ουρές και καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς στο κέντρο του Περιστερίου, εξαιτίας προβλημάτων στο ίντερνετ.

Σημειώνεται πως χθες Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη διενέργεια 64.421 εμβολιασμών, με τους 23.200 εξ αυτών να αφορούν σε πρώτες δόσεις και τους 41.221 σε δεύτερες δόσεις εμβολίων.

Ειδήσεις σήμερα 

Θεοδωρίδου: Δεν συστήνεται έλεγχος αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό

Κορωνοϊός: Στα 2.093 τα κρούσματα – 96 οι θάνατοι, στους 765 οι διασωληνωμένοι