Τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) για τον κορωνοϊό, δίνει στα μέλη του και τους υπαλλήλους τους, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του ΕΕΘ, οι δωρεάν έλεγχοι πρόκειται να πραγματοποιηθούν το τριήμερο από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, στη νότια πύλη της ΔΕΘ (Πύλη ΧΑΝΘ) σε ειδικά διαμορφωμένο στεγασμένο και εξωτερικό χώρο. Τα rapid tests θα διενεργούνται από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

«Στόχος είναι η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τα μέλη μας, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης στην επιστολή του προς τα σωματεία και τους συλλόγους- μέλη του ΕΕΘ.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΕΘ ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Επιμελητηρίου, αλλά και στη διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo ΑΕ για την παραχώρηση χώρου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στα ύψη τα κρούσματα – Απρόβλεπτη η συμπεριφορά της επιδημίας