Για τρίτη κατά σειρά ημέρα, ο αριθμός των αποθεραπευμένων στην Αυστρία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο υπερβαίνει εκείνον των νέων μολύνσεων με τον νέο κορονοϊό, και όπως αναφέρουν τα σημερινά στοιχεία του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών, ενώ από χθες έως σήμερα έχουν αποθεραπευθεί 465 ασθενείς, ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανήλθε σε μόνον 241.

Με αυτά τα νέα στοιχεία επιβεβαιώνεται μία εξέλιξη που είχε δώσει ήδη την περασμένη Παρασκευή αφορμή για αισιοδοξία, όταν για πρώτη φορά παρουσιαζόταν, σε εικοσιτετράωρη θεώρηση, μείωση των θετικών κρουσμάτων.

Ενθαρρυντικό θεωρείται επίσης το γεγονός ότι σταθεροποιείται ο αριθμός των κρουσμάτων που χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, και ο οποίος σήμερα ανερχόταν σε 1.074 σε όλη τη χώρα, κατά 18 περισσότερα από χθες, ενώ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βρίσκονταν 250 νοσούντες, κατά πέντε περισσότεροι από χθες.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ανερχόταν σήμερα σε 12.283, οι θάνατοι που έχουν επέλθει έως τώρα εξαιτίας του νέου κορονοϊού είναι 220, ενώ συνολικά 3.463 άνθρωποι έχουν θεραπευτεί..

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Εγκρίθηκε κλινική μελέτη για θεραπεία με αντισώματα ιαθέντων

Κορωνοϊος: Νέα φάρμακα και πειράματα για εμβόλια

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αποκαλύπτει το «μενού» των νέων μέτρων