«Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν»: Κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές, γιατροί και άλλοι ειδικοί γύρω από την πανδημία και τις επιπτώσεις της απαντούν για όλα όσα ενδιαφέρουν του πολίτες. Τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας, πώς προφυλάσσονται οι ευπαθείς ομάδες, τι πρέπει να γνωρίζουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σε συνθήκες απομόνωσης στο σπίτι τα ερωτήματα γίνονται όλο και συγκεκριμένα: Πώς οργανώνεται μία οικογένεια, τι γίνεται με τις ευπαθείς ομάδες, πώς διατηρούμε το σπίτι μακριά από τον ιό, πώς χειριζόμαστε τα οικιακά σκεύη και άλλα πολλά.

Οι ακροατές του ΘΕΜΑ 104.6 μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού και κάθε μέρα, 1 με 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή με την ιατρική συντάκτρια του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Τότα Καρλατήρα και τον Γιάννη Μακρυγιάννη, οι ειδικοί απαντούν για όλα.

Σήμερα Πέμπτη μιλούν στην εκπομπή:

– Ο καθηγητής Θόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Απαντά για όλα όσα αφορούν στην φονική πανδημία και τη συμπεριφορά του ιού.

– Ματίνα Παγώνη, Συντονίστρια Διευθύντρια Γ΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

Στείλτε τώρα στο email onair@themaradio.gr, ή καταθέστε στο τηλέφωνο 2155651046 τις ερωτήσεις ή τις απορίες σας… Ή απλώς αφήνετε εδώ σε μορφή σχολίου οτιδήποτε θέλετε να απαντήσουν οι ειδικοί…