Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της, Γιώργου Καλλιακμάνη, στον Περιφερειάρχη Αττικής Κο Γιώργο Πατούλη, παρέλαβε Πέντε (5.000) Χιλιάδες μάσκες και Πέντε (5.000) Χιλιάδες γάντια από την Περιφέρεια Αττικής.

Η Ένωση αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής διότι, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, καθώς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στην οποία και ευρίσκεται η χώρα μας η οποία πλήττεται από την εξάπλωση του ιού Covid-19 (κορονοϊού), αποδεικνύοντας έμπρακτα με την κίνησή του αυτή πως βρίσκεται δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας και τα στηρίζει.

Πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη ένεκα της επαγγελματικής του ιδιότητας, αλλά και πιστός στο πολιτικό του καθήκον, δοσμένος στο χρέος για την προάσπιση των συνανθρώπων του και το κοινό καλό.

Το υλικό που παρελήφθη θα διανεμηθεί στις Υπηρεσίες που εδρεύουν και βρίσκονται στην εδαφική αρμοδιότητα της Ένωσης Ν/Α Αττικής: Δ.Α.Ν/Α.Α., Δ.Α.ΑΑ., Δ.Ε.Α.Δ., Υ.Α.Ν/Α.Α., Τμήματα Τροχαίας, Διαβατηρίων Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Κομισιόν: Προσοχή σε διαδικτυακές απάτες με προϊόντα που δήθεν προστατεύουν

Αυξάνονται οι περιπολίες της ΕΛΑΣ λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Απαράδεκτες συνθήκες σε call centers για να πουλήσουν μάσκες και αντισηπτικά – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο