Ενισχύεται η επιχείρηση «Ελευθερία» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσει ένα νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος της Γλυφάδας«ξεκινάει τη λειτουργία του νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο, για να εξυπηρετούνται άμεσα και εύκολα οι κάτοικοι της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, με τα ραντεβού να ξεκινάνε από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος μας παραχώρησε για το σκοπό αυτό έναν χώρο σύγχρονο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, μέσα στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα και Αρχιμήδους).

Κάναμε μαζί με τις αρμόδιες αρχές όλες τις προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα και να λειτουργούν καθημερινά 16 γραμμές εμβολιασμού, που θα μπορούν να εμβολιάζουν έως και 1.800 πολίτες την ημέρα.

Η πλατφόρμα άνοιξε πριν από λίγη ώρα και ήδη τα ραντεβού κλείνονται κατά εκατοντάδες και η πρώτη μέρα έχει σχεδόν γεμίσει.

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και ειδικά τον Γ.Γ. κ. Θεμιστοκλέους, το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και ειδικά τον Γ.Γ. κ. Παπαγεωργίου και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την άψογη συνεργασία, που οδήγησε στη δημιουργία ενός MEGA εμβολιαστικού κέντρου στην πόλη μας.

Θα είμαστε και εμείς εκεί καθημερινά για να λύνουμε όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει.

Συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Η μάχη απέναντι στον κορωνοϊό είναι σκληρή και δύσκολη, αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές»

Διπλασιάζεται η δυναμικότητα του κέντρο στο Περιστέρι

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Twitter ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, έκανε λόγο για άνοιγμα επιπλέον 110.000 ραντεβού 1ης και 3ης δόσης και γνωστοποίησε επίσης ότι διπλασιάζεται η δυναμικότητα του κέντρο στο Περιστέρι.