Επίσκεψη αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου, του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου και του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρου θα πραγματοποιηθεί στις Υγειονομικές Δομές της Κρήτης, τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας αλλά και των υψηλόβαθμων στελεχών του ΕΚΑΒ, πραγματοποιείται στα πλαίσια του απαιτούμενου συνεχούς ελέγχου της αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας του υγειονομικού προσωπικού της πρώτης γραμμής, τόσο των τοπικών δυνάμεων του ΕΚΑΒ όσο και τον επιφορτισμένων για την υποδοχή ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid-19 Υγειονομικών Σχηματισμών σε όλη την Ελλάδα, αποσκοπεί στη γενικότερη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των δομών υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας κατά την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων υγειονομικών αναγκών και κρίσεων που προκύπτουν.

Βάσει των παραπάνω θα πραγματοποιηθούν σειρά συναντήσεων στην 7η ΥΠΕ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ΠΑ.Γ.Ν.Η., στο Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο-Πανάνειο», στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στο Γ.Ν. Αγ. Νικολάου, στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», στο Κέντρο Υγείας Χανίων (αστικού τύπου) αλλά και στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Κρήτης.

Ειδήσεις σήμερα

Στα 733 τα νέα κρούσματα – Τα 360 στην Αττική και τα 76 στη Θεσσαλονίκη