Είναι κάποιες περίοδοι στη ζωή μας περισσότερο απαιτητικές, είτε γιατί υπάρχουν σχολικές και προσωπικές υποχρεώσεις, είτε γιατί η δουλειά μας κάποιο συγκεκριμένο διάστημα, απαιτεί εγρήγορση, συγκέντρωση, δυνατή μνήμη και υψηλή πνευματική απόδοση.

Συχνά επίσης η κόπωση και μάλιστα η χρόνια, επηρεάζει αρνητικά τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου μας.

Και φυσικά, κάνουμε ότι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές αυτές υποχρεώσεις, ωστόσο… η καθημερινότητα με τους έντονους ρυθμούς της αλλά και το στρες, μας καθιστούν ευάλωτους, με αποτέλεσμα μερικές φορές οι πνευματικές μας μπαταρίες να αποφορτίζονται. Και τότε;

Τότε λοιπόν, είναι η ώρα για ένα συμπλήρωμα διατροφής με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, το οποίο θα μας ενισχύσει, θα μας τονώσει πνευματικά και θα μας προσδώσει όλη εκείνη τη σπιρτάδα, την ενέργεια και την εγρήγορση που χρειαζόμαστε.

Χρειαζόμαστε με δύο λόγια, ένα ενεργειακό boost, στοχευμένο στη συγκέντρωση και στη μνήμη! Ένα συμπλήρωμα διατροφής, με εμπλουτισμένες συνθέσεις και με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), που καθιστά το σκεύασμα ασφαλές, αποτελεσματικό και αποδοτικό.

Είναι γνωστό, ότι το εκχύλισμα Σιβηριανού Ginseng, ενισχύει τη σωματική και πνευματική απόδοση, με αποτέλεσμα ο οργανισμός, να ανταπεξέρχεται πιο αποτελεσματικά σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Επίσης, τέσσερα αμινοξέα, η Γλουταμίνη, η Σερίνη, η Αργινίνη και η Τυροσίνη, ενισχύουν την απόδοση που σχετίζεται με την ικανότητα μάθησης, συγκέντρωσης, προσοχής και μνήμης.

Τέλος, αλλά όχι ήσσονος σημασίας, το σύμπλεγμα των βιταμινών Β, και συγκεκριμένα Β2, Β6 και Β12, είναι γνωστό για την ενίσχυση και λειτουργία του νευρικού μας συστήματος.

Δώστε σήμερα κιόλας, το boostάρισμα που θέλετε για καλύτερη συγκέντρωση και αποδοτικότερη μνήμη!

Ενισχύστε την πνευματική σας απόδοση και νιώστε καλύτερα!