Σε αυτήν την πρωτοφανή υγειονομική κρίση δεν είδαμε μόνο πολλά πράγματα να μεταβάλλονται προς το χειρότερο -πρόσκαιρα από ό,τι δείχνουν οι εξελίξεις-, αλλά και πολλά να αλλάζουν προς το καλύτερο, με την υπευθυνότητα των πολιτών αλλά και τις σημαντικές πρωτοβουλίες ευαίσθητων και κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων να ξεχωρίζουν.

Μία τέτοια, η ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, ενδυναμώνοντάς τους ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, και υπό την απειλή του κορωνοϊού αλλά και της οικονομικής ύφεσης, πήρε την απόφαση να στηρίξει τους τόσο τους υφιστάμενους ασφαλισμένους της, όσο και εκείνους που αναζητούν πιο προνομιακές προϋποθέσεις στην ασφάλιση του οχήματός τους. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου, κάτι που σίγουρα ακούγεται πολύ ανακουφιστικά για τους περισσότερους.

Πιο συγκεκριμένα, η Eurolife ERB, για τις ανανεώσεις με έναρξη ισχύος από την 1η Μαΐου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020, προσφέρει έκπτωση 5% σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, ανεξαρτήτως διάρκειας των συμβολαίων και χρήσης των οχημάτων.
Επιπροσθέτως, προσφέρει έκπτωση 8,3% στα ετήσια συμβόλαια (1 μήνας δωρεάν), σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης, ανεξαρτήτως χρήσης των οχημάτων, για τα νέα συμβόλαια ετήσιας διάρκειας με ημερομηνία έναρξης ισχύος από την 1η Μαΐου 2020 έως και την 30η Ιουνίου 2020 (εφαρμόζεται κατά το 1ο έτος ισχύος των συμβολαίων). Και στις δύο περιπτώσεις, οι εκπτώσεις αφορούν όλες τις καλύψεις με εξαίρεση την κάλυψη Νομικής Προστασίας και την Οδική Βοήθεια.

Οι παραπάνω διευκολύνσεις γίνονται ως συνέχεια της δέσμευσης της Eurolife ERB να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες των ασφαλισμένων της. Η εταιρεία αφουγκράζεται τις συνθήκες, με στόχο να αναδιαμορφώνει και να εξελίσσει τα προγράμματά της, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες της.

Ειδική προσφορά για το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Παράλληλα, η κορυφαία ασφαλιστική ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε όλα τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για ένα έτος συνεχούς ασφάλισης. Με σύνθημά της «Αξία έχει να φροντίζουμε εκείνους που μας φροντίζουν», αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο και την προσφορά τους στη μάχη που δίνει η χώρα κατά του κορωνοϊου.
Μέσω της ενέργειας αυτής, η εταιρεία διευκολύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή, δίνοντάς τους μια ευέλικτη και πιο οικονομική παροχή ασφάλισης για το αυτοκίνητό τους. Για τη συγκεκριμένη προσφορά, ισχύουν τα παρακάτω:

• Για όλα τα συμβόλαια των υφιστάμενων πελατών, η προσφορά θα εφαρμόζεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Αν ο υφιστάμενος πελάτης δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ετήσιου συμβολαίου ή ανανεώσεων εξάμηνου ή τρίμηνου συμβολαίου, δικαιούται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου.

• Για τα νέα συμβόλαια αυτοκινήτου που θα εκδοθούν κατόπιν αιτήσεως ασφάλισης που θα υποβληθεί από τις 13 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2020. Αν επιλεγεί συμβόλαιο εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας και δεν συμπληρωθεί ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ανανεώσεων, χορηγείται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου του επιλεγμένου συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το σύνολο των εκπτώσεων στα συμβόλαια αυτοκινήτου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eurolife ERB ή να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες της εταιρείας.