Όσο σπιτόγατοι και αν είμαστε, όσο και να μας αρέσει να κουρνιάζουμε στον καναπέ και να βλέπουμε αγκαλιασμένοι τηλεόραση τα βράδια, όσο και αν λαχταράμε την στιγμή που γυρίζουμε το κλειδί στην πόρτα και αντικρίζουμε το χαμόγελο των παιδιών μας, η αλήθεια είναι ότι για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο ζήσαμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας εντός της οικίας μας και αυτό ήταν μια απροσδόκητη αλλαγή στην οποία κληθήκαμε να προσαρμοστούμε.

Το σπίτι μας αναδείχθηκε σε απόλυτο καταφύγιο, σε χώρο προστασίας από την εισβολή του κορωνοϊού, σε τόπο εργασίας αλλά και ηρεμίας, ξεκούρασης και ψυχαγωγίας, μακριά από την απειλή της Covid-19. Αυτόν τον χώρο οφείλουμε να το προστατεύσουμε και να τον θωρακίσουμε ώστε να συνεχίσει να αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε δύσκολη στιγμή και εποχή.

Η Εθνική Ασφαλιστική, πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, προσφέρει ένα ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας.

Η ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της ασφάλισης σχεδίασε και δημιούργησε την επιτυχημένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], συνεχίζοντας να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ασφάλισης, για τον πολυτιμότερό σας χώρο, το σπίτι σας.

Το πρόγραμμα Full [Home] παρέχει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική βελτιώνει τις ήδη παρεχόμενες  καλύψεις, με αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ σύμφωνα με τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, παρέχει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα επιλογής πακέτου, με ή χωρίς ποσό απαλλαγής καθώς και την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Αναλυτικότερα, οι παρεχόμενες καλύψεις  αφορούν  «συχνούς» κινδύνους της κατοικίας όπως, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για τα κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους, σε ιδιοκτήτη ή σε ενοικιαστή, από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, με αυξημένα όρια κάλυψης

Επίσης το πρόγραμμα Full [Home]  προσφέρει επιπλέον κάλυψη  για αλλοίωση τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, για ληστεία  πολύτιμων αντικειμένων, για αμοιβές  αρχιτεκτόνων και μηχανικών και έξοδα έκδοσης οικοδομικών αδειών, καθώς και  για πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων διασφαλίζοντας  την ηρεμία  της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στα Υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς: +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr