homescreen

Βάλτε στο πιάτο σας αυτές τις νόστιμες ιδέες

Βάλτε στο πιάτο σας αυτές τις νόστιμες ιδέες


ygeiamou.gr team

Οι υγιεινές επιλογές μπορούν όχι μόνο να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό, αλλά να έχουν και απαράμιλλη γεύση και πρωτοτυπία. Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποτελεί εγγύηση για αυτό, όπως και οι τρεις εκλεκτοί διατροφολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται μαζί του σε μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά επεισοδίων, που τιτλοφορείται «Υγεία με Γεύση»

Η διατροφή είναι το ίδιο σημαντική με την αναπνοή, την άσκηση, τον ύπνο. Είναι η βάση για μια ζωή με υγεία και ευεξία. Το αγαθό όμως αυτό συμπιέζεται μέσα στην καθημερινότητα και στις χιλιάδες απαιτήσεις της. Ας πάρουμε για παράδειγμα το κυριακάτικο τραπέζι, που συνενώνει κάθε εβδομάδα την ελληνική οικογένεια και βαθαίνει τη σχέση της. Ο Χριστόφορος Πέσκιας και η διαιτολόγος – διατροφολόγος Βασιλική Πυρογιάννη συνεργάζονται με ένα μαγικό αποτέλεσμα. Τα μυστικά του γνωστού σεφ μεταμορφώνουν τις κλασικές συνταγές για το κυριακάτικο τραπέζι, ενώ αρώματα, γεύσεις και συνδυασμοί ερμηνεύονται υπό το πρίσμα της διατροφικής τους αξίας. Παράλληλα, οι κλασικές γεύσεις προετοιμάζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ενώ παραμένουν υγιεινές.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της νέας σειράς (webseries) της Interamerican που με ευχάριστο και άκρως πληροφοριακό τρόπο μας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να ζούμε καλύτερα και να δώσουμε στη διατροφή τη σημασία που της αρμόζει. Τρία επεισόδια που αξίζει να παρακολουθήσετε και τα τρία, 9 υγιεινές και νόστιμες συνταγές για το φαγητό στο γραφείο, για το παιδικό πάρτι αλλά και για το κυριακάτικο τραπέζι, πρωτότυπες και πολύ ενδιαφέρουσες μαγειρικές ιδέες που θα θρέψουν τον οργανισμό σας, ενώ παράλληλα θα του προσφέρουν ενέργεια για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα.

Στο 1o επεισόδιο, λοιπόν, της σειράς «Υγεία με γεύση» από την INTERAMERICAN θα ανακαλύψετε τρεις μοναδικές συνταγές για το Κυριακάτικο τραπέζι: Το κοτόπουλο φούρνου μαγειρεμένο αλλιώς και με μία δροσερή σως γιαουρτιού. Το ψάρι ψημένο στο αλάτι, με μία διαφορετική σος λαδολέμονου και τέλος μια εντυπωσιακή, πολύχρωμη σαλάτα με φρούτα και φιστίκια Αιγίνης.

Παρακολουθείστε εδώ το πρώτο επεισόδιο για το Κυριακάτικο Τραπέζι και θα ανυπομονείτε να ετοιμάσετε και εσείς αυτές τις τρεις συνταγές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα, αυτό του τι τρώμε στο γραφείο. Είναι κοινό μυστικό ότι τα σκληρά εργασιακά ωράρια ειδικά στον τομέα των υπηρεσιών αποτελούν βασικό ανασχετικό παράγοντα για κάποιον που θέλει να χάσει κιλά, λίπος, να φτιάξει το σώμα του αλλά και να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η καθιστική ζωή, το υψηλό επίπεδο στρες, η έλλειψη χρόνου και οι ανθυγιεινές λύσεις του πρόχειρου φαγητού είναι μερικοί από τους καθοριστικούς λόγους που οδηγούν σήμερα πολλούς εργαζόμενους στην αύξηση του βάρους τους. Μια λύση που λειτουργεί διατροφικά και είναι και πρακτική είναι το «ταπεράκι», φτάνει αυτό να περιέχει ποιοτικές πρώτες ύλες που έχουν παρασκευαστεί υγιεινά. Σε αυτήν την περίπτωση η συμβουλή των ειδικών είναι απαραίτητη: Ο διάσημος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο κορυφαίος διατροφολόγος Δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, δίνουν νόημα και υπόσταση στο φαγητό για το γραφείο, με τρεις γευστικές συνταγές που γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ για να παρακολουθήσετε δωρεάν το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο και να αλλάξετε την καθημερινότητά σας στο γραφείο προς το καλύτερο

Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από τα παραπάνω πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της INTERAMERICAN. Γιατί όμως στην INTERAMERICAN εστιάζουν με τις δράσεις τους και στο πεδίο της διατροφής; Οι εγκυρότερες ακαδημαϊκές ιατρικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η παχυσαρκία αλλά και οι κακές διατροφικές επιλογές συμβάλλουν στην εμφάνιση ή στην επιτάχυνση της εμφάνισης παθήσεων που υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής. Βελτιώνοντας τη διατροφή μας, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον κίνδυνο σοβαρών παθήσεων, κερδίζοντας περισσότερη και καλύτερη ζωή. Αυτή είναι και η αποστολή της INTERAMERICAN. Να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Η ουσία της δουλειάς του εμβληματικού οργανισμού δεν έχει αλλάξει από τη πρώτη μέρα της λειτουργίας της, εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πριν. Με την ασφάλιση να παραμένει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, σήμερα έχει

εστιάσει το ενδιαφέρον της και στην ουσιαστική πρόληψη, που είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Η επέκταση των δραστηριοτήτων της INTERAMERICAN σε τομείς που αγγίζουν την ποιότητα ζωής αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

 

Ας σημειωθεί ότι εκτός από τα δύο παραπάνω επεισόδια αναμένεται και ένα τρίτο, αυτό για το Παιδικό Πάρτυ, όπου ο Χριστόφορος Πέσκιας θα συνεργαστεί με τον διατροφολόγο Πωλ Φαρατζιάν. Το αποτέλεσμα θα βρίσκεται και εδώ στο πιάτο σας, με ένα κλικ!

Κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε όλα τα διαθέσιμα επεισόδια της σειράς «Υγεία με Γεύση» και πραγματοποιήστε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας