homescreen

Μένουμε σπίτι και το χαιρόμαστε στο Full

Μένουμε σπίτι και το χαιρόμαστε στο Full


ygeiamou.gr team

H κατοικία μας, σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί το καταφύγιό μας και το σημείο αναφοράς για όλη μας την οικογένεια. Είναι η περιουσία που δεν αποκτήσαμε σε μια μέρα και ούτε θα θέλαμε να τη χάσουμε έτσι απλά σε μια κακή στιγμή

Μένουμε σπίτι και τώρα, περισσότερο από ποτέ, αποζητούμε την ηρεμία και την ασφάλεια της οικογενειακής εστίας. Αυτή την εποχή χαιρόμαστε στο μέγιστο την θαλπωρή του σπιτιού μας και επιθυμούμε να νιώθουμε ήσυχοι και προστατευμένοι σ’ αυτό.

Άλλωστε το σπίτι  είναι o δικός μας πολύτιμος χώρος. Εκεί εκφράζονται τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής και κατοικούν τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Ασφαλίζοντάς το, προστατεύουμε κάτι που είναι πραγματικά μοναδικό για εμάς και την οικογένειά μας. Καθώς όμως οι συνθήκες έχουν πλέον αλλάξει, επιθυμούμε οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας να χαρακτηρίζονται από ευελιξία και καινοτομία.

Η ευελιξία, η καινοτοµία, οι νέες καλύψεις και οι γρήγορες αποζηµιώσεις είναι τα βασικά συστατικά της νέας σειράς προγραµµάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Home] για την ασφάλιση του πολυτιµότερου χώρου, του σπιτιού µας.

Χάρη στη νέα βραβευμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας Full [Home], η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ασφάλισης. Το νέο πρόγραμμα Full [Home], διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max.

Πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της εποχής η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει ένα εντελώς νέο, ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας με σαφή υπεροχή.

Διόλου τυχαία άλλωστε το πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Home] αναδείχθηκε από τους καταναλωτές «Προϊόν της χρονιάς 2020» στην κατηγορία Ασφάλιση Κατοικίας. Η διάκριση του Full [Home], προκύπτει από καταναλωτική έρευνα σε αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη την ελληνική επικράτεια.  Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό έρευνας αγοράς IRI Ελλάς, μέσω online panels σε τυχαίο και αντιπροσωπευτικό δείγμα καταναλωτών ηλικίας από 18 ως 65 ετών, από την 21/11/2019 ως την 8/12/2019.

Το νέο Full [Home], προσφέρει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας και παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική, βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες καλύψεις και παρέχει αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, δίνοντας στους πελάτες μας την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος.

Αναλυτικότερα, οι νέες αλλά και οι διευρυμένες καλύψεις αφορούν πραγματικούς κινδύνους της κατοικίας, όπως βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές  με αυξημένα όρια κάλυψης.

Επίσης το νέο Full [Home] προσφέρει κάλυψη αλλοίωσης τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, πολύτιμων αντικειμένων, αμοιβών αρχιτεκτόνων και μηχανικών και πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του ασφαλιστικού σας διαμεσολαβητή, ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 18189 ή μέσω του εταιρικού site www.ethniki-asfalistiki.gr

Τα νέα ευέλικτα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home] από την Εθνική Ασφαλιστική μας επιτρέπουν να μένουμε ήσυχοι και ήρεμοι στο σπίτι.Απόρρητο Απόρρητο