Οι γυναίκες, σε όλες τις εποχές, μεριμνούσαν για όλα και για όλους, πόσο μάλλον στις μέρες μας, όπου ο σύγχρονος τρόπος ζωής τις επιφορτίζει με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Η πιεστική καθημερινότητα συχνά τις εξαντλεί καθώς πρέπει να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις  απαιτήσεις που έχουν «χρεωθεί». Η οικογένεια, το σπίτι, η δουλειά και η κοινωνία ζητούν να προσφέρει «κομμάτια» του εαυτού της. Ο συνδυασμός είναι ένας αγώνας δρόμου στη διάρκεια του οποίου μπορεί να συναντήσει εμπόδια και απρόοπτες δυσκολίες. Η καλή υγεία είναι πρωταρχική μέλημα κάθε γυναίκας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Η Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα τη σιγουριά και την ηρεμία που χρειάζεται, όσο ασταθές και απρόβλεπτο είναι το περιβάλλον γύρω της, για να απολαμβάνει μια ζωή γεμάτη ξενοιασιά!

Το πρόγραμμα που στηρίζει τη μητρότητα
Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full Health αποτελεί την πλέον ευέλικτη λύση, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη γυναίκα να επιλέξει το ιδανικό για εκείνη επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα πιο σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Παράλληλα, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της και τις οικονομικές της δυνατότητες, προσφέροντας πρωτοποριακές παροχές στην ίδια αλλά και στα μέλη της οικογενείας της.
Είναι δίπλα της σε κάθε δύσκολη στιγμή καλύπτοντας χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργούνται από πλαστικό χειρούργο καθώς και επεμβάσεις προληπτικής μαστεκτομής σε περίπτωση κακοήθειας, λόγω ύπαρξης γονιδίων BRCA1 και BRCA2 ή ισχυρού οικογενειακού ιστορικού.
Και επειδή η πρόληψη είναι το παν, η ασφαλισμένη στην Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να επιλέξει την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών  εξετάσεων Full, έχοντας στη διάθεσή της έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο.
Ο έλεγχος  περιλαμβάνει εξειδικευμένες εξετάσεις  ανάλογα με την επιλογή συνδυασμού και την ηλικία, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα διενέργειας προγεννητικού ελέγχου σε όσες γυναίκες θα αναλάβουν σύντομα και το ρόλο της μητέρας!
Στηρίζοντας δε ακόμη περισσότερο το ρόλο αυτό, η Εθνική Ασφαλιστική, εξασφαλίζει ένα δώρο, αποκλειστικά για τα μωρά που γεννιούνται σε συνεργαζόμενα μεγάλα μαιευτήρια της χώρας, προσφέροντάς τους το αγαθό της ασφάλισης, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον πρώτο χρόνο. Η δωρεάν ασφάλιση σίγουρα περιορίζει την αγωνία που έχει κάθε νέα μητέρα ιδίως τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού της και της επιτρέπει να αφοσιωθεί με ηρεμία στην φροντίδα του.
Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μια αγκαλιά φροντίδας από την Εθνική Ασφαλιστική για τις γυναίκες που ξεκινούν τη δημιουργία της οικογένειάς τους!
Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική αρωγός στην σύγχρονη ελληνική οικογένεια, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα οικογενειακά πακέτα ασφάλισης υγείας. Έτσι εφαρμόζει έκπτωση 20% στα ετήσια ασφάλιστρα υγείας για τον ασφαλισμένο σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40%, 50%  στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο  παιδί και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Full Health της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethnikiasfalistiki.gr