homescreen

Η κίνηση – κλειδί για να είστε ασφαλείς εσείς και η οικογένειά σας

Η κίνηση – κλειδί για να είστε ασφαλείς εσείς και η οικογένειά σας


ygeiamou.gr team

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια της οικογένειάς μας και μέριμνα της Εθνικής Ασφαλιστικής η ασφάλιση του οχήματός σας!

Απολύτως απαραίτητο για τις μετακινήσεις εντός της πόλης, για τη μετάβαση στη δουλειά, τη μεταφορά των παιδιών στις δραστηριότητές τους και φυσικά για τις καλοκαιρινές διακοπές! Το αυτοκίνητο δεν λείπει από καμία οικογένεια και η ασφάλιση του είναι απολύτως απαραίτητη.

Με το σωστό πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκινήτου στην Εθνική Ασφαλιστική προστατεύετε εσάς και την οικογένειά σας.

Η Εθνική Ασφαλιστική με την πολυετή εμπειρία των 130 ετών που διαθέτει στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών των Ελλήνων αλλά και με την ηγετική της θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της  με ολοκληρωμένα προγράμματα που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες ασφάλισης. Τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής στοχεύουν στον  έξυπνο  συνδυασμό πλήθους καλύψεων με προσιτό κόστος και προσφέρουν ευελιξία επιλογής στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασφαλισμένων της.

Ειδικά για τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, η Εθνική Ασφαλιστική διαθέτει τα προγράμματα «Auto Protect», τρία (3) ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (για αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες) που εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά στον οδηγό, τα οποία διανέμονται on line στο http://www.ethnikiprotect.gr , στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Πρόγραμμα Αuto [Protect] Classic

Το πρόγραμμα Αuto [Protect] Classic αποτελεί μια οικονομική προσιτή λύση που περιλαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια για όσους ενδιαφέρονται για την βασική ασφαλιστική κάλυψη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει σε προνομιακή τιμή την υποχρεωτική από το Νόμο Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του Ιδιωτικής Χρήσης Αυτοκινήτου ή και Μοτοσικλέτας. Ταυτόχρονα παρέχει μία σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, καθώς και σημαντικές προαιρετικές καλύψεις, όπως Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού και Θραύση Κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία για τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα,  Νομική Προστασία κ.ά.

Πρόγραμμα Auto [Protect] Extra

Το πρόγραμμα Auto [Protect] Extra επιπλέον των παραπάνω, καλύπτει και κινδύνους που μπορεί να προκύψουν όπως φυσικά φαινόμενα (χιονόπτωση, χαλαζόπτωση) πυρκαγιά, κλοπή. Παράλληλα, περιλαμβάνει Νομική Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και προαιρετικά την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων.

Πρόγραμμα Auto [Protect] Premium

Το πρόγραμμα Auto [Protect] Premium προσφέρει επιπλέον των καλύψεων των άλλων πακέτων, σε ανταγωνιστικές τιμές, την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή ζημιές του συνεπεία κλοπής του.  .

Ειδικά στο πακέτο Auto [Protect] Premium , για τα πρωτοκυκλοφορούντα οχήματα με αξία έως 50.000,00 €, προσφέρεται επιπλέον ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα τρία (3) πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Οι δυνατότητες που παρέχουν τα προγράμματα

Με τα προγράμματα  «Αuto Protect Classic – Προνομιακή επιλογή» , Auto Protect Extra – Έξτρα κάλυψη»  και «Auto Protect Premium – Πλήρης προστασία» απολαμβάνετε τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premiumπου παρέχονται για αυτοκίνητα.
  • Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής.
  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση καταβάλλεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και δύο ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας, δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό)  ή 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο www.ethnikiasfalistiki.grΑπόρρητο Απόρρητο