Ένας μικροσκοπικός σύμμαχος που εμπερικλείει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά υπόσχεται να μην επιτρέψει στη σωματική και πνευματική καταπόνηση να σας χαλάσουν τις ημέρες - Ανακαλύψτε τον

Βρισκόμαστε στην καρδιά μιας μεταβατικής περιόδου, με πολύ ιδιαίτερες συνθήκες: Το καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά η εποχή της ξεκούρασης για τους περισσότερους δεν έχει έρθει ακόμη. Αντίθετα, συνεχίζουμε το τυπικό καθημερινό μας πρόγραμμα, υπό συνθήκες όμως που, καμιά φορά, μοιάζουν πιο δύσκολες και απαιτητικές. Κι αυτό γιατί μπορεί ο καλοκαιρινός καιρός να είναι ευχάριστος και να μας φτιάχνει τη διάθεση, ταυτόχρονα όμως ανεβάζει τη θερμοκρασία στις μέρες μας, κάτι που πολλές φορές κάνει την ολοκλήρωση των καθημερινών μας δραστηριοτήτων να μοιάζει με αληθινή πρόκληση. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τη διαδρομή προς τη δουλειά σας. Η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο είναι ανυπόφορη. Οι νύχτες δεν είναι ευκολότερες. Η υψηλή θερμοκρασία είναι ικανή να σας στερήσει έναν επαρκή και ποιοτικό ύπνο. Και τι γίνεται με τις δραστηριότητες; Τα χόμπι, τα αθλήματα, τη γυμναστική; Μοιάζει ουτοπικό να ασκηθεί κανείς υπό συνθήκες καύσωνα.

Έτσι, πολλοί καταλήγουν να αναβάλλουν σχεδόν όλες τους τις δραστηριότητες, επειδή αισθάνονται πως δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές. Άλλοι βρίσκονται να αντιμετωπίζουν αναπάντεχες παθήσεις, όπως ένα κρυολόγημα, ένας πονόλαιμος ή μια ψύξη, ως αποτέλεσμα της έντονης εναλλαγής μεταξύ των υψηλών εξωτερικών θερμοκρασιών και των δροσερών κλιματιζόμενων χώρων. Όλα αυτά σε συνδυασμό οδηγούν σε μια διαρκή αίσθηση ατονίας και κόπωσης, που, με τη σειρά τους, εντείνουν το στρες της καθημερινότητας. Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργείται ένας κύκλος που μοιάζει φαύλος.

Το καλοκαίρι, όμως, δε χρειάζεται να είναι έτσι. Σίγουρα, δε μπορούμε να κάνουμε πολλά για να επηρεάσουμε τη θερμοκρασία, μπορούμε όμως να κάνουμε αποτελεσματικά βήματα για να ελαττώσουμε τις επιπτώσεις της. Πώς; Επιλέγοντας τους κατάλληλους συμμάχους. Χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο που θα μας χαρίσει τόνωση και θα μειώσει την αίσθηση εξάντλησης. Έναν ακόμη, που θα μας κρατήσει δραστήριους και αποδοτικούς. Και, τέλος, έναν που θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό και θα μειώσει το άγχος. Ακούγονται πολλά.

Ή μήπως μπορούμε να τα βρούμε όλα σε ένα;

Η λύση φαίνεται να κρύβεται σε μια μικροσκοπική κάψουλα με μια μοναδική σύνθεση που λειτουργεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ο συνδυασμός διαφορετικών, αλλά εξίσου πολύτιμων θρεπτικών συστατικών διασφαλίζει σωματική και πνευματική τόνωση, αύξηση των επιπέδων ενέργειας και μείωση του αισθήματος κόπωσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό και την αντοχή και ανακουφίζει από το έντονο στρες.

Photo: Shutterstock


Ο «μαγικός» συνδυασμός με τα μοναδικά οφέλη

Η αποτελεσματικότητα της κάψουλας DERBIMED οφείλεται στη δραστική της σύνθεση, του αποτελείται, μεταξύ άλλων, από 3 προσαρμογόνα βότανα (Panax Ginseng, Siberian Ginseng, Rhodiola Rosea), συνένζυμο Q10, 12 βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, Α, C, D, E, φυλικό οξύ, βιοτίνη), αλλά και 8 πολύτιμα ιχνοστοιχεία (μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο, χρώμιο, χαλκό, μαγγάνιο και μολυβδαίνιο). Τα τρία προσαρμογόνα βότανα είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά στη μοναδική σύνθεση του DERBIMED, αφού φροντίζουν για τη μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης, την ανακούφιση του άγχους και την προστασία από παθήσεις του νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Ειδικότερα, το panax ginseng συστήνεται για καθημερινή χρήση ενάντια στην κόπωση, γιατί βελτιώνει την ενέργεια και τη σωματική ευεξία. Βοηθά το σώμα να ανταπεξέλθει σε καταστάσεις έντονου σωματικού στρες, όπως αδυναμία και εξάντληση, ενώ μειώνει σημαντικά την κόπωση που σχετίζεται με ασθένειες και βελτιώνει την απόδοση κατά τη διάρκεια έντονης πνευματικής δραστηριότητας. Ενισχύει, επιπλέον, το ανοσοποιητικό και συμβάλλει στην πρόληψη ασθενειών.

Η επίδραση του siberian ginseng σχετίζεται με μείωση της σωματικής και πνευματικής κόπωσης, με αποτέλεσμα να ενισχύει την απόδοση στην άσκηση, προάγοντας παράλληλα τη λιπόλυση. Ξεχωρίζει, επίσης, για την αντιφλεγμονώδη δράση του.

Το rhodiola rosea ενισχύει την πνευματική και τη σωματική απόδοση, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση διαταραχών, όπως η κόπωση και η κατάθλιψη. Μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα της επαγγελματικής εξουθένωσης (burnout) από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χορήγησης, αυξάνει τη σωματική αντοχή και επιταχύνει την αποκατάσταση της καρδιαγγειακής λειτουργίας μετά από κάθε προπόνηση.

Τα οφέλη της κάψουλας DERBIMED, όμως, δεν περιορίζονται στα βότανα. Το συνένζυμο Q10 αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και παίζει κομβικό ρόλο στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού. Η αποτελεσματικότητά του στη μείωση της κούρασης είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη. Η διασφάλιση των επαρκών ποσοτήτων του συνενζύμου μέσω του κατάλληλου συμπληρώματος είναι απαραίτητη, καθώς η έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει μεταβολικές παθήσεις και εκφυλιστικές νόσους.

Η πολυδύναμη δράση του DERBIMED ολοκληρώνεται με το σύμπλεγμα βιταμινών, που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και την παραγωγή ενέργειας, τη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Αρκεί μία κάψουλα DERBIMED την ημέρα για να αντλήσετε όλα τα πολύτιμα οφέλη για την υγεία. Πολύ γρήγορα, θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και θα μπορείτε και πάλι να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο απαιτητικές ημέρες με ένα πλατύ χαμόγελο!