Στην καρδιά του καλοκαιριού, οι προοπτικές για όλους είναι αισιόδοξες και πλαισιωμένες με σκέψεις αποδράσεων, προγραμματισμό διακοπών, μικρών διαλειμμάτων από την ρουτίνα και άλλα που, γενικότερα, οδηγούν σε αυξημένη κινητικότητα και νέες θερινές εμπειρίες, όπως επιτάσσει αυτή η εποχή του χρόνου.

Τα απρόοπτα απευχόμενα. Όμως κανείς δε γνωρίζει. Γι΄αυτό και η καλύτερη προστασία είναι η μέριμνα, η πρόνοια, να είναι ο καθένας έτοιμος να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάτι ξαφνικό που σχετίζεται με την υγεία του. Και, φυσικά, αυτό που ενδιαφέρει είναι η άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή, χωρίς δυσβάσταχτα κόστη που, κάποιες φορές, μπορεί και να οδηγούν σε αδιέξοδο.

Μια καλή επιλογή, που υπόσχεται κάλυψη σε αυτά τα θέματα δίνεται από την ασφαλιστική εταιρεία ERGO. Πρόσφατα δημιούργησε και έχει ξεκινήσει να παρέχει στην αγορά το ασφαλιστικό πρόγραμμα Health Prime Care, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις απρόοπτων συμβάντων υγείας, όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες. Με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς και προσιτή τιμή για να αποκτηθεί, το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευχέρεια για επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στο απρόοπτο.

ERGO Health Prime Care, ολοκληρωμένη ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης
Απολαύστε εύκολη πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακή περίθαλψη υψηλού επιπέδου μέσω του Ομίλου Affidea και εξασφαλίστε τους αγαπημένους σας από απρόβλεπτα συμβάντα.
• Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση
• Επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις
• Πρόσθετες παροχές όπως ενδεικτικά δωρεάν ετήσιο check-up, εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα οδοντιατρεία, φυσιοθεραπευτήρια και οφθαλμολογικά κέντρα
• Επιλογή μεταξύ Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης 1 & 2
• Κάλυψη απώλειας ζωής από ατύχημα

Η ποιοτική ιατρική, από άποψη περίθαλψης, αντιμετώπιση ενός θέματος έκτακτου ή ενός συμβάντος όπως ένα ατύχημα που αφορά την υγεία, όπως η επίσκεψη σε ιατρό ή η πραγματοποίηση αναγκαίων εξετάσεων, είναι η φιλοσοφία επάνω στην οποία δημιουργήθηκε το πρόγραμμα ERGO Health Prime Care. Αξιοσημείωτο είναι, ότι μέσω του προγράμματος, οι ασφαλισμένοι επωφελούνται από σημαντικές εκπτώσεις ή και δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, που εντάσσονται στο ευρύ φάσμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το πρόγραμμα είναι άρτια δημιουργημένο ώστε να καλύπτει κάθε άμεση ανάγκη και περιλαμβάνει στις παροχές του και την αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας ζωής του κατόχου του.

Φροντίστε την υγεία σας με την ασφάλεια της ERGO, επιλέγοντας το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας και ατυχημάτωνν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.