Η φροντίδα για την υγεία και η πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως επισκέψεις σε γιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις και νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία, απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους. Πολλοί αναζητούν τρόπους, διεξόδους και ασφαλή «καταφύγια», ώστε να καλύψουν αυτόν τον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της ζωής τους, συμπληρώνοντας τις παροχές του δημόσιου συστήματος υγείας με προγράμματα υγείας από ασφαλιστικές εταιρείες.

Η ERGO Ασφαλιστική αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, δημιούργησε δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα: το ERGO Health Extra Protection και το ERGO Health Prime Care. Αυτά τα σύγχρονα και επίκαιρα στον τομέα της υγείας προγράμματα προσφέρουν υψηλές παροχές στους κατόχους τους, καλύπτοντας δαπάνες που δεν περιλαμβάνονται απαραίτητα στα παραδοσιακά προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν κάλυψη σοβαρών ασθενειών, πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης καθώς και πρόσθετες σχετικές παροχές με ειδική τιμή ή εκπτώσεις. Η πρωτοβουλία αυτή, διευρύνει την παρουσία της εταιρείας στον τομέα της υγείας και προσφέρει στους πολίτες νέες επιλογές ιδιωτικής ασφάλισης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη τους.

Ας δούμε αναλυτικά τα δύο προγράμματα που αποτελούν τη νέα ασφαλιστική πρόταση της ERGO και διακρίνονται από το προσιτό κόστος και την υψηλή ανταποδοτικότητα σε παροχές.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα ERGO Health Extra Protection

Το πρόγραμμα ERGO Health Extra Protection παρέχει οικονομική στήριξη σε περιπτώσεις σοβαρών θεμάτων υγείας και μπορεί να επιλεγεί από όλους, ακόμα και από όσους δεν καλύπτονται από κάποιον άλλο φορέα ασφάλισης. Σε περίπτωση επέλευσης κάποιας από τις καλυπτόμενες σοβαρές ασθένειες, οι ασφαλισμένοι έχοντας επιλέξει το επιθυμητό ποσό ασφάλισης, απαλλάσσονται από το οικονομικό βάρος που ενδεχομένως θα προκύψει και μπορεί να πλήξει τον οικονομικό τους προϋπολογισμό. Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με προγράμματα κάλυψης Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και Νοσοκομειακού Επιδόματος για ακόμη περισσότερη προστασία.

ERGO Health Extra Protection: Σίγουρη προστασία σε σοβαρά θέματα υγείας

Λάβετε οικονομική στήριξη σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο σοβαρό θέμα υγείας, και εξασφαλίστε τους αγαπημένους σας από απρόβλεπτα συμβάντα:

• Οικονομική στήριξη σε περίπτωση επέλευσης σοβαρής ασθένειας
• Κάλυψη απώλειας ζωής από ατύχημα
• Επιλογή μεταξύ 10 ή 26 Σοβαρών Ασθενειών
• Δυνατότητα επιλογής προαιρετικών καλύψεων

Τι προσφέρει το πρόγραμμα ERGO Health Prime Care

Το πρόγραμμα ERGO Health Prime Care διασφαλίζει την καλύτερη και ποιοτικότερη ιατρική φροντίδα καθώς προσφέρει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες για επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea. Και αυτά με κυρίαρχο πλεονέκτημα το προσιτό κόστος. Επιπλέον χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι οι παροχές σε εκπτώσεις και δωρεάν ή προνομιακό κόστος ιατρικών υπηρεσιών σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

ERGO Health Prime Care, ολοκληρωμένη ασφάλιση Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Απολαύστε εύκολη πρόσβαση σε εξωνοσοκομειακή περίθαλψη υψηλού επιπέδου και εξασφαλίστε τους αγαπημένους σας από απρόβλεπτα συμβάντα:
-Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση
-Επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις
-Πρόσθετες παροχές, όπως ενδεικτικά δωρεάν ετήσιο check-up, εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα οδοντιατρεία, φυσιοθεραπευτήρια και οφθαλμολογικά κέντρα
-Επιλογή μεταξύ δύο προγραμμάτων Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης
-Κάλυψη απώλειας ζωής από ατύχημα

Τα προγράμματα ERGO Health Extra Protection και ERGO Health Prime Care είναι διαθέσιμα τόσο για υφιστάμενους όσο και για νέους πελάτες της εταιρείας. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν έναν εναλλακτικό, πιο στοχευμένο και οικονομικό τρόπο κάλυψης των αναγκών για θέματα υγείας, σε σχέση με τα υφιστάμενα προϊόντα υγείας. Με αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να εξασφαλίσετε ποιοτική φροντίδα και προστασία για εσάς και τους αγαπημένους σας, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη στον τομέα της υγείας.

Η ERGO Ασφαλιστική στέκεται υπεύθυνα δίπλα σας και σας προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για τη διαφύλαξη της υγείας σας και της οικογένειάς σας. Γνωρίστε τα δύο νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας και ατυχημάτων και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.