Το Θέατρο Άβατον υποδέχεται με χαρά τη νέα θεατρική σεζόν, παρουσιάζοντας μια μοναδική βρεφική παράσταση με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου χαρακτήρα, Γούφη. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 2 ετών, προσφέροντας μια ξεχωριστή και διαδραστική εμπειρία.

Η ολοκαίνουρια βρεφική παράσταση, με τίτλο «Θα σ’ αγαπώ και του χρόνου», υπόσχεται να προσφέρει στους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους ποιοτικό χρόνο, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων μέσα από το παιχνίδι και τη θεατρική έκφραση.

Το έργο φέρει την υπογραφή της Νάντιας Δαλκυριάδου, συν-δημιουργού της επιτυχημένης βρεφικής παράστασης «Θα βγω από τ’ αυγό», η οποία είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστηκε για πέντε συνεχόμενα χρόνια.

Η παράσταση

Ο Γούφης είναι ένας σκύλος έξυπνος και παιχνιδιάρης, και σήμερα έχει γενέθλια! Οι φίλοι του, Λώνα η χελώνα και Φαίδων ο παπαγάλος σκαρώνουν πίσω από την πλάτη του ένα πάρτι έκπληξη. Αυτός, βέβαια, νομίζει πως τον ξέχασαν και είναι πολύ στεναχωρημένος.

Εκείνοι όμως, με τη βοήθεια μαμάδων και παιδιών, τα έχουν όλα έτοιμα. Και τούρτα και δώρα και εύθυμες μουσικές!

Άλλωστε, γι’ αυτό είναι πάντα εδώ οι φίλοι: Για να δώσουν αξία στην κάθε μας μέρα, να χαρούν με τις νίκες μας και να μας στηρίξουν στα δύσκολα. Να μας καμαρώνουν να μεγαλώνουμε και να δημιουργούμε μαζί αναμνήσεις.

Ένα ασφαλές περιβάλλον για μωρά

Το Θέατρο «Άβατον» προετοιμάζεται να υποδεχθεί τους μικρούς του θεατές με μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Με αφράτες μαξιλάρες και άνετους χώρους, το θέατρο φιλοξενεί μια τρυφερή, διαδραστική παράσταση γεμάτη χρώματα και πρωτότυπη μουσική.

Η παράσταση «Θα σ’ αγαπώ και του χρόνου» είναι ειδικά σχεδιασμένη για πολύ μικρά παιδιά, ηλικίας 6 μηνών έως 2 ετών. Παρά το γεγονός ότι οι μικροί θεατές μπορεί να μην μιλούν ακόμη, είναι σε θέση να ακούν, να αντιλαμβάνονται και να απολαμβάνουν με τις αισθήσεις τους.

Μέσα από τα ποικίλα ερεθίσματα, ο άρτια εκπαιδευμένος θίασος βοηθά τους μικρούς θεατές ν’ αυξήσουν την παρατηρητικότητά τους, ν’ αναπτύξουν τη λεπτή κινητικότητα, να διεγείρουν τη φαντασία και ν’ αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με το περιβάλλον. Όλα αυτά, σ’ ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον.

*Την ίδια σεζόν, στο θέατρο «Άβατον» παίζονται για μια ακόμη χρονιά, οι δύο sold out παιδικές παραστάσεις «Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας» και «Κλειώ, μια καλόκαρδη γαϊδούρα», επίσης σε συν-σκηνοθεσία της Νάντιας Δαλκυριάδου και του Στέφανου Παπατρέχα.

Ταυτότητα παράστασης

Θα σ’ αγαπώ και του χρόνου
Πρεμιέρα: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Νάντια Δαλκυριάδου
Επιμέλεια κίνησης: Μαρίνα Μαυρογένη
Μουσική επιμέλεια & πρωτότυπη μουσική: Οδυσσέας Γκάλλιος
Σκηνικά – Κοστούμια: Ιωάννα Κωνσταντινίδη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης
Βοηθός Σκηνογράφου: Κατερίνα Κωνσταντινίδη
Φωτογραφίες/ trailer: Αγάπη Καλογιάννη
Φωτισμοί: Γιώργος Ψυχράμης
Σχεδιασμός Αφίσας: Στέφανος Μιχαηλίδης
Παραγωγή: ΚΑΡΑΚ ΑΜΚΕ
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

Παίζουν: Νάντια Δαλκυριάδου, Μαρία Δερεμπέ, Κωνσταντίνα Καραχρήστου
Διάρκεια παράστασης: 45’
Πού: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός)
Πότε: Κάθε Σάββατο στις 10:30, 12:00 και 13:30
Τιμές εισιτηρίων: 18 € (1 γονιός και 1 μωρό), 5 € (επιπλέον συνοδός)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 210- 3412689, 6944189698 www.theatroavaton.gr
Προπώληση: MORE.COM

Προσφορά προπώλησης

Έως και 18/9 τα εισιτήρια για έναν γονέα και ένα παιδί, από 18 € θα κοστίζουν 13 €
Η προσφορά ισχύει για οποιαδήποτε ημερομηνία επιλογής εισιτηρίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΣΥ: Αγώνας δρόμου να μη φύγουν οι γιατροί – Θα αποδώσουν τα τρία κίνητρα του υπουργείου Υγείας;

ΕΣΥ – Νοσοκομεία: Τι νέο (δεν) κομίζουν οι 3 εξαγγελίες της κυβέρνησης στη ΔΕΘ