Το CARDIO LIFE STYLE 2024, η διήμερη εκδήλωση που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο, με δωρεάν είσοδο και συμμετοχή.

Το ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα και αύριο, Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στο Σεράφειο στην Πειραιώς 144.

«Ακούμε 66 Επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (καρδιολόγους, πνευμονολόγους, παθολόγους, ενδοκρινολόγους, ψυχολόγους, ψυχίατρους και άλλους) να μας λένε πώς θα αποκτήσουμε τον πιο υγιεινό τρόπο ζωής, την πιο γερή καρδιά. Σύντομα, απλά, κατανοητά, εύκολα, για όλους μας», σημειώνουν οι διοργανωτές.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει 32 θέματα, και όσοι παρευρεθούν θα λάβουν πολύτιμη γνώση ενώ θα μπορούν να ρωτήσουν για ό,τι τους απασχολεί, λαμβάνοντας έγκυρες και αξιόπιστες απαντήσεις.

Διατροφή, Παχυσαρκία, Παιδική Παχυσαρκία, Άσκηση για πρόληψη και αποκατάσταση μετά από τυχόν έμφραγμα, Διακοπή Καπνίσματος, Stress – Kατάθλιψη και καρδιά, Sex και καρδιά, Συμπληρώματα Διατροφής, Διατροφικά μοντέλα, Περιβάλλον και καρδιά, Τεχνολογία και καρδιά και άλλα πολλά είναι στο πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί 12 βιωματικές προσεγγίσεις.

«Θα ετοιμάσουμε υγιεινές και νόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια, θα γυμναστούμε, θα μάθουμε ΚΑΡΠΑ – Πρώτες Βοήθειες, θα δούμε βίντεο, θα ακούσουμε μουσική, θα μάθουμε ποιο είναι το δικό μας αποκλειστικό διατροφικό μοντέλο, και άλλα πολλά», αναφέρεται στην αναγγελία.

Δείτε τα θέματα και το πρόγραμμα εδώ.

Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για τη δωρεάν κοινωνική εκδήλωση CARDIO LIFE STYLE.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΥ: Προειδοποιεί για τις απειλές υγείας που στοιχίζουν 4.500 ζωές νέων την ημέρα

ΠΟΥ: Ενέκρινε το πρώτο τεστ για γρήγορη διάγνωση του ιού mpox