Με ανάρτησή της στο Instagram πριν από πέντε ημέρες, η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να ευχαριστήσει τη γυναίκα που της «έσωσε τη ζωή», χάρη στη δωρεά μυελού των οστών που τη βοήθησε να νικήσει τη μάχη με τη λευχαιμία. Προ δύο ετών, στις 3 Ιουνίου 2022, είχε υποβληθεί στη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Σε επετειακή ανάρτησή της, σημείωνε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που στάθηκα τόσο τυχερή και βρήκα δοτη και έχω το δικαίωμα να παλέψω για τη ζωη μου!!!»

Η πρόσφατη δημοσίευση στην πλατφόρμα του instagram αναφέρει:

«Χτες λοιπόν γνώρισα από κοντά την γυναίκα που μου έσωσε την ζωη ❤️ @klavdiakonstantinou

Έλα να σου πω μια όμορφη ιστορία…

Πριν πολλά χρόνια πολλοι tattoo artists της χώρας έκαναν μια καμπάνια με τατουάζ από σχέδια που είχαν ζωγραφίσει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Εγώ τότε διάλεξα την λέξη hope (ελπίδα) με το μπαλόνι… όλα τα έσοδα θα πήγαιναν σε αυτά τα παιδιά..εγώ τότε ήμουν απόλυτα υγιής..

Κάποια χρόνια μετά σε μια ανθοκομική έκθεση το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ έκανε ενημέρωση και έδινε μπαλόνια σε όσους γινόταν δότες. Ένα μικρό κοριτσάκι ζητούσε επίμονα από την Μαμα του ένα μπαλόνι έτσι η Μαμα με αφορμή το μπαλόνι αυτό έγινε δότης μυελού των οστών η ακόμα πιο σωστά δότης αιμοποιητικών κυττάρων!!!

Ποιος να ηξερε αραγε ότι χρόνια μετά το μπαλόνι στην πλάτη μου και το μπαλόνι που εκείνο το κοριτσάκι ήθελε, θα γνωρίζονταν και θα μου έσωζαν την Ζωη !!!!!! Ήταν η δότρια μου εκείνη η Μαμα!!!

Χτες σε μια φανταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κέλυ Ξακοπούλου μου έκανε την τεράστια χάρη και τιμή να βρίσκεται εκεί μαζί με τα παιδάκια της, να μοιραστούμε με τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί το μεγαλείο του να γίνεις Δότης!!! Όσες φορές είπα ευχαριστώ άλλες τόσες είπε «μα τι έκανα, όλοι θα το έκαναν στη θέση μου»… εγώ θα πω μακάρι να σκέφτονται όλοι σαν και εσένα!!! Σε εσένα που μου χάρισες ζωη!!! Γιατί χάρη σε εσένα ΖΩ, σε σένα και στον μικρό αυτό άγγελο που ήθελε τόσο πολύ ένα μπαλόνι. 🎈🎈🎈»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανασχηματισμός» στην Υγεία: Ποιες αλλαγές έρχονται σε Οργανισμούς και φορείς

Καρκίνος παχέος εντέρου: Πόσο θα αμείβονται γιατροί και φαρμακοποιοί για τις προληπτικές εξετάσεις

Κλιματική αλλαγή: Απειλεί όλο και περισσότερες ζωές στην Ευρώπη