Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της νεοσύστατης Επιτροπής Ευεξίας – Ιαματικού Τουρισμού του Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας, υπό την επίβλεψη του προέδρου κ. Γιώργου Πατούλη.

Η Ελλάδα είναι η χώρα της υγείας, της ευεξίας και της μακροζωίας και η Ελιτούρ έχει αναλάβει να προωθήσει την Ελλάδα ως πρωτοπόρο προορισμό για τον τουρισμό υγείας και ευεξίας στο διεθνές προσκήνιο.

Ο Πρόεδρος της Ελιτούρ κ. Πατούλης στην εισήγησή του, έθεσε τους στόχους και τις αρμοδιότητες που πρέπει να αναλάβουν τα μέλη της επιτροπής και τόνισε πως η συγκεκριμένη επιτροπή ξεκινά με αρκετή διάθεση και όρεξη για να φέρει άμεσα ουσιαστικές αλλαγές στο χώρο της Ευεξίας.

Η επιτροπή Ευεξίας – Ιαματικού Τουρισμού της Ελιτούρ απαρτίζεται από τα μέλη κ. Κωνσταντίνο Κουσκούκη, κ. Χριστόφορο Τζερμιά, κ. Γιώργο Σώρα, κα Βάκυ Πάκα, κα Χριστίνα Δούμπαλη, κ. Γιώργο Κακουλίδη και κα Χριστίνα Ταμπουρέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόσοι ασθενείς έχουν πληρώσει απογευματινά χειρουργεία – Γιατί δεν προχωρούν οι 50.000 δωρεάν επεμβάσεις

Δωρεάν ρομποτικές επεμβάσεις στο Αρεταίειο – Πόσες έχουν ήδη γίνει

Eλληνική φαρμακοβιομηχανία: Εγχώριες επενδύσεις, διεθνής αναγνώριση – Ποια εταιρία ηγείται της επενδυτικής και ερευνητικής κούρσας