Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη πριν επτά μήνες.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ανέφερε ότι υπήρξε έρμαιο των παθών του, παραμελώντας τη φροντίδα της υγείας του, παρά τα εμφανή σημάδια όπως οι αρρυθμίες και οι κρίσεις πανικού.

«Αν εξαιρέσεις το ποτό, ό,τι άλλη βλακεία την έκανα. Ήμουν βέβαιος ότι κάτι έχω γιατί είχα αρρυθμίες, ταχυπαλμίες, καθημερινές κρίσεις πανικού. Έλεγα ό,τι σκέφτεται ένας μα*****. Μου το έλεγαν όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε παρακάτω, με τη βοήθεια της συντρόφου του, Άννας και φίλων όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να προσέξει την υγεία του. «Η Άννα έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο, πέρα από τους γιατρούς. Και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Μου είχε κανονίσει ραντεβού στον γιατρό, αλλά δεν πήγα ποτέ», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι είναι «έρμαιο των παθών του». «Μεγάλωσα στα πούπουλα. Παρά τη φτώχεια, η μάνα μου με μεγάλωσε μόνη της. Έκανε τρεις δουλειές, δεν μου έλειψε τίποτα. Μάζευαν υπογραφές να μας διώξουν εκείνη την εποχή, γιατί θεωρούνταν η “που**** με το εξώγαμο”, αλλά δεν επέτρεψε να μου μεταφερθεί τίποτα από αυτά. Δεν ήμουν κακό παιδί, αλλά έρμαιο των παθών μου», εξήγησε.

Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία του, χάνοντας βάρος από 167 κιλά στα 125 και βελτιώνοντας τον ύπνο του. Ανέφερε πως ένιωθε σαν «ένας γέρος 90 χρονών», αλλά πλέον βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. «Ήμουν 167 κιλά και τώρα είμαι 125. Θέλω να φτάσω κάτω από 100. Κοιμάμαι μετά από δεκαετίες χωρίς διακοπή. Εκ των υστέρων συνειδητοποιώ ότι ήμουν σαν ένας γέρος 90 χρονών», αναφέρει.

Πρόσθεσε επιπλέον για το πώς διαχειρίστηκε αυτό το θέμα δημόσια: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήταν οι κάμερες. Μου είπαν οι γιατροί αν θέλω να βγω από την πίσω πόρτα, αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχω κάτι να κρύψω».

Τέλος, ο καλλιτέχνης δήλωσε ευγνώμων στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους φίλους του για τη στήριξή τους.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΣΥ – 2025: Αναμορφώσεις και συγχωνεύσεις κλινικών στον νέο νοσοκομειακό χάρτη του Υπουργείου Υγείας

Εμπόδιο στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό τα απαρχαιωμένα συστήματα πληροφορικής – Η ατυχής περίπτωση του νοσοκομείου Νίκαιας

Κορωνοϊός ή κρυολόγημα; Γιατί είναι επικίνδυνο να τα μπερδεύουμε – Πόσο αποτελεσματικός είναι ο εμβολιασμός