Στη Ρόδο στις 22-25 Σεπτεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο του RODOS PALACE, θα πραγματοποιηθεί το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας για τον Καρκίνο του Μαστού και την Υγεία του Μαστού (21th SIS World Congress on Breast Cancer and Breast Health Care), όπου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες Επιστημονικές και Τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στην υγεία του μαστού και τον καρκίνο του μαστού.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Α. Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου Κ.  κ. Βαρθολομαίου Α’.

Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι η καθηγήτρια Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ο Παθολόγος-Ογκολόγος Δρ. Πάρις Κοσμίδης.

Το Συνέδριο υποστηρίζεται από πλήθος πολιτικών, θεσμικών και επιστημονικών φορέων: Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Τουρισμού,  ΕΟΤ,  Περιφέρεια Αττικής,  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου,  Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ρόδου, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,  Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας (I.H.T.C.) και Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο στο www.sisbreastcancerhealthcarecongress.org