Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι μια περίοδος γεμάτη προσδοκίες, σχέδια και προκλήσεις. Γονείς και παιδιά προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν νέο συναρπαστικό κύκλο μάθησης και δραστηριοτήτων. Δίπλα, όμως, στη λίστα με τα σχολικά και όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα που πρέπει να φροντίσουν για την επιστροφή στα θρανία, ξεχωρίζει η ασφάλεια και η υγεία των μικρών ηρώων.

Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας για τα παιδιά εξασφαλίζει μια σειρά από υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που μπορούν να καθορίσουν την ποιότητα της φροντίδας που θα λάβουν, εφόσον την χρειαστούν, προσφέροντας την ηρεμία και τη σιγουριά που χρειάζονται οι γονείς. Το ολοκληρωμένο σύστημα υγείας bewell της Interamerican έρχεται να καλύψει πλήρως αυτήν την ανάγκη, παρέχοντας καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις που το καθιστούν μοναδικό.

Ευελιξία με βάση τις ανάγκες κάθε ηλικίας

Μέρα με τη μέρα τα παιδιά μεγαλώνουν, μαθαίνουν, εξερευνούν. Από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία, οι ανάγκες τους αλλάζουν διαρκώς. Με το σύστημα υγείας bewell, οι γονείς μπορούν να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα υγείας που ανταποκρίνεται κάθε στιγμή στις ανάγκες των παιδιών τους, σύμφωνα με τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Η Interamerican έχει δημιουργήσει 7 διαφορετικά προγράμματα, ώστε να επιλέξουν και να συνδυάσουν αυτά που θέλουν, να ρυθμίσουν το ύψος των καλύψεων, το όριο συμμετοχής και να έχουν ένα πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών υγείας.

Πρόσβαση σε ευρύ δίκτυο υπηρεσιών υγείας

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, τα παιδιά είναι συχνά εκτεθειμένα σε ιώσεις, τραυματισμούς και άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις, ενώ είναι σημαντικό να παρακολουθείται συστηματικά κάθε στάδιο ανάπτυξής τους. Το bewell προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και διαγνωστικών κέντρων. Επιπλέον, οι μονάδες υγείας Medifirst στην Αργυρούπολη, το Μαρούσι και το Περιστέρι, συγκεντρώνουν, κάτω από την ίδια στέγη, καταξιωμένους επιστήμονες, την αρτιότερη τεχνολογία και τη δυνατότητα ιατρικών εξετάσεων, με πλήρη συντονισμό της φροντίδας που απαιτείται.

24/7 ιατρικές συμβουλές μέσω της Γραμμής Υγείας 1010

Παράλληλα, σε μια καθημερινότητα που κρύβει απρόοπτα, η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιατρικές συμβουλές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είναι ανεκτίμητη. Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεση των γονιών 24/7 για ιατρικές συμβουλές από παιδίατρο, εξασφαλίζοντας άμεση υποστήριξη για κάθε πρόβλημα υγείας που μπορεί να προκύψει. Είτε πρόκειται για μια απλή απορία, είτε για μια επείγουσα κατάσταση, η Γραμμή Υγείας 1010 είναι εδώ για να προσφέρει καθοδήγηση και ηρεμία.

Τηλεϊατρική συνεδρία με παιδίατρο, μέσω του Medi ON

Σήμερα, όμως, διανύουμε μια νέα εποχή στον χώρο της υγείας. Το bewell ενσωματώνει την τηλεϊατρική στο πρόγραμμα «Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις», μέσω της εφαρμογής Medi ON. Η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί τηλεϊατρική συνεδρία με παιδίατρο εξασφαλίζει ότι οι γονείς μπορούν να λάβουν ιατρική καθοδήγηση για τα παιδιά τους από την άνεση του σπιτιού τους, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν σε ένα ιατρείο. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά και μειώνει το άγχος που μπορεί να προκαλέσει μια επίσκεψη στο ιατρείο.

Το bewell της Interamerican αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε οικογένειας. Οι γονείς έχουν έναν πολύτιμο σύμμαχο στο πλευρό τους που θα είναι δίπλα στα παιδιά τους, για να ανακαλύψουν τον κόσμο με ασφάλεια.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ασφάλισης υγείας bewell της Interamerican.