Έτσι προστατεύουμε το παιδί σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής του πορείας

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Τα εμπόδια στην εκπαιδευτική πορεία του παιδιού, από τα προσχολικά του χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεν είναι μόνο οι κακοί βαθμοί ή η αποτυχία στις εξετάσεις, αλλά και γεγονότα που μπορεί να βλάψουν την υγεία του. Ακόμη και για αυτά όμως, υπάρχει κάποιος να προσφέρει ασφάλεια

YGEIAMOU.GR TEAM

Photo: Shutterstock

Μέριμνα κάθε σχολείου, φροντιστηρίου ή παιδικού σταθμού είναι να εξασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον για το παιδί. Και όμως, ακόμα και αν οι χώροι πληρούν τις προδιαγραφές για την πρόληψη ατυχημάτων, ένα γλίστρημα ή μια πτώση στον προαύλιο χώρο, ένας τραυματισμός ακόμα στο μάθημα της γυμναστικής, μπορεί να συμβεί και να έχει σοβαρές συνέπειες.

Κατάγματα, διαστρέμματα, διάσειση και άλλοι, λιγότερο συχνοί, αλλά σοβαροί τραυματισμοί μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική ευεξία του παιδιού, να διαταράξουν την εκπαιδευτική πορεία και τις κοινωνικές σχέσεις του. Επιπρόσθετα, πέρα από τη συναισθηματική επιβάρυνση, οι γονείς θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα της αντιμετώπισης αυτού του έκτακτου περιστατικού.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ασφαλιστική κάλυψη είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εκπαιδευτική δομή με παιδιά, αφού έτσι μπορούν να αντιμετωπιστούν τα έξοδα για την αντιμετώπιση ατυχημάτων.

Η ασφαλιστική κάλυψη αναδεικνύεται σε αναγκαίο δίχτυ ασφαλείας για κάθε σχολικό κι εκπαιδευτικό περιβάλλον. Για την περίπτωση αυτή, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προσφέρει το Student’s Packένα ομαδικό πρόγραμμα κάλυψης προσωπικού ατυχήματος για μαθητές (ελάχιστης ηλικίας 3 μηνών) Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, καθώς και Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης, που παρέχει: