Μια νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει! Και φέτος είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας COVID-19.

Τα παιδιά καλούνται να επανενταχθούν στο σχολικό περιβάλλον μετά από μια μακρά απουσία λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στην κοινότητα. Το σχολικό περιβάλλον λειτουργεί πλέον με άλλους κανόνες, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των μαθητών και των διδασκόντων.

Η πανδημία COVID-19 έγινε η αφορμή για να θυμηθούμε όλοι ότι, πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά ένα είναι το πολυτιμότερο, η υγεία.

Η καλή υγιεινή των χεριών, η τήρηση αποστάσεων και η χρήση μάσκας είναι το τρίπτυχο θωράκισης της σχολικής κοινότητας από τον νέο κορωνοϊό. Αλλά, όσο πιστά κι αν τηρηθούν τα μέτρα αυτά, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το παιδί μας θα είναι απόλυτα προστατευμένο. Γιατί είναι παιδί και η παιδική ηλικία χαρακτηρίζεται συχνά από ανεμελιά!

Εσείς, όμως, μπορείτε να κάνετε «σύμμαχό» σας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που θέτει η νέα σχολική χρονιά, την Εθνική Ασφαλιστική.

Τα Παιδικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής καλύπτουν τις ανάγκες του παιδιού σε όλα τα στάδια της ζωής του και δεν επιτρέπουν να σταθούν εμπόδιο στο μέλλον του, γεγονότα απρόβλεπτα που μπορεί να ανατρέψουν την καθημερινότητα.

Μάλιστα, φέτος η Εθνική Ασφαλιστική είναι πραγματικά ο σύμμαχος όλης της οικογένειας, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2 με χαμηλό κόστος.

Έτσι σας απαλλάσσει από το βάρος του υψηλού κόστους της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, της πιο έγκυρης εξέτασης σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και σας προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με ελάχιστη συμμετοχή σας στο κόστος.

Επωφεληθείτε λοιπόν από το νέο ειδικό όρο στο συμβόλαιο του προγράμματος Διαγνωστικών -Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, και αποκτήστε την κάλυψη της εξέτασης Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορωνοϊό (SARS- CoV-2), με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για εσάς και τα παιδιά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr.