Γράφει ο Μανώλης Καλατζής

Ένταλμα σύλληψης εναντίον γιατρού στην Λάρνακα εξέδωσε το απόγευμα η Κυπριακή αστυνομία. Εναντίον του γιατρού έγινε καταγγελία από τον υπουργό Υγείας, καθώς υπήρξαν πληροφορίες για έκδοση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού σε ασθενή του, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στην Λευκωσία, με COVID-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψή του γιατρού αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται να συλληφθούν ακόμα δύο γιατροί στην Λεμεσό και την Πάφο, εναντίον των οποίων υπάρχουν καταγγελίες για αδικήματα της ίδιας φύσεως.

Η οικογένεια 41χρονου που βρίσκεται στην εντατική με κορωνοϊό κατήγγειλε τον γιατρό στη Λάρνακα ότι του έδωσε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η οικογένεια του 41χρονου ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, κατήγγειλε την υπόθεση στο Υπουργείο Υγείας.

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, και του ζήτησε να διερευνηθεί αμέσως η συγκεκριμένη καταγγελία. Μάλιστα, ο κ. Χατζηπαντέλας ζήτησε κατάλογο όλων των πιστοποιητικών που εξέδωσε ο συγκεκριμένος ιατρός.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: «Παγώνουν» οι εμβολιασμοί στις πυρόπληκτες περιοχές

Κορωνοϊός – ΕΕ: Δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα σε εμβόλια και σε διαταραχές της εμμήνου ρύσεως

Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία: Πώς θα προστατευτούμε από την έκθεση στον καπνό και τα αιωρούμενα σωματίδια