Γράφει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη

Μια προπόνηση combo που μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε με ένα TRX και μια μπάλα Bosu (ακόμη και χωρίς Bosu). Εξαιρετική για όποιον δεν έχει πολύ χρόνο, αλλά θέλει να έχει μέγιστα αποτελέσματα, αυτή η προπόνηση υψηλής έντασης ανεβάζει το ρυθμό της καρδιάς σας και αλλάζει το σώμα σας.

Εκτελέστε κάθε άσκηση για 60 δευτερόλεπτα, ξεκουράζεστε μόνο κατά τη μετάβαση στην επόμενη άσκηση για 1-2 δευτερόλεπτα. Εκτελέστε ολόκληρη την ακολουθία μία έως τρεις φορές.

️Στο τέλος κάθε κύκλου 1′ ξεκούραση.

Άσκηση 1η

Ακουμπάμε την πλάτη και το κεφάλι μας στην κυρτή πλευρά του Bosu και τοποθετούμε τα πόδια στο TRX. Με τη λεκάνη ψηλά μαζεύουμε και τεντώνουμε πόδια για 60″.

Άσκηση 2η

Κρατάμε σταθερά λυγισμένα πόδια και πιέζουμε λεκάνη ψηλά για 60″.

Άσκηση 3η

Από την ίδια θέση ανοίγουμε και κλείνουμε πόδια τεντωμένα και μαζεύουμε γόνατα μαζί 60″.

Άσκηση 4η

Από την ίδια θέση εναλλάξ μαζεύουμε γόνατα με λεκάνη σταθερά ψηλά 60″.

Άσκηση 5η

Με χέρια πάνω στην κυρτή επιφάνεια του BOSU και πόδια λυγισμένα στο TRX εκτελούμε κάμψεις τρικέφαλων 60″.

 

Δείτε το πλήρες βίντεο της άσκησης

 

 

Η Σοφία Περδίκη είναι personal trainer και certified Pilates Instructor με ιδιαίτερη εμπειρία στην εκγύμναση ασκουμένων με νευροκινητικά προβλήματα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής AF Studies. Έχει εργαστεί για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ως γυμνάστρια σε σχολεία και εκπαιδευτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ το 2008 δημιούργησε το στούντιο φυσικής αγωγής και ειδικών γυμναστικών Complete Training by Sophia που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα άσκησης, προγράμματα pilates, pilates reformer και ολοκληρωμένα προγράμματα fitness πάντοτε με προσωπική επίβλεψη από την ίδια ή τους συνεργάτες της. Complete training by Sophia, Φιλιππίδη 6, Αθήνα 115 24, 6972017822