Τώρα με ελάχιστες, αόρατες τομές μπορούμε να διορθώσουμε το οβάλ του προσώπου και τον λαιμό, το πιο«δύσκολο» σημείο του σώματος σύμφωνα με τους ειδικούς, χαρίζοντας σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα.

Μια μικρή επέμβαση διάρκειας περίπου ενενήντα λεπτών έρχεται να δώσει μόνιμα αποτελέσματα στην γυναίκα ή τον άνδρα που δεν έχει χρόνο να λείψει από την δουλειά, την οικογένεια, τις υποχρεώσεις.

Πώς γίνεται; Με πολύ μικρές τομές και μικροκάνουλες γίνεται λιποαναρρόφηση των ιστών της περιοχής του λαιμού και του κάτω τριτημορίου του προσώπου. Τοποθετούνται εγκεκριμένα νήματα (FDA approved threads) για την σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ράμματα σε σημεία –κλειδιά, δηλαδή προωταία (μπροστά από το αυτί). Εάν χρειαστεί γίνεται και αφαίρεση δέρματος ταυτόχρονα. Απαιτείται τοπική αναισθησία και μέθη.

Πόσες μέρες χρειάζονται; Μετά από τρεις ώρες πηγαίνετε σπίτι σας. Την επόμενη μέρα μπορείτε να κάνετε ντους και να πάτε στη δουλειά σας. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε ράμματα, είναι απορροφήσιμα.

Σε συνδυασμό με μια συνεδρία magic lift το αποτέλεσμα είναι minimal και εντυπωσιακό ταυτόχρονα. Το magic lift είναι μια ανώδυνη και χωρίς σημάδια θεραπεία με μακράς διάρκειας (2 -3 χρόνια) αποτέλεσμα. Το μηχάνημα αυτό συνδυάζει ραδιοσυχνότητες και εστιασμένους υπερήχους και εφαρμόζεται αποκλειστικά στο ιατρείο μας.

Υπάρχει κατάλληλη εποχή; Κάθε εποχή είναι κατάλληλη. Εάν είναι καλοκαίρι η προϋπόθεση είναι να κάνετε την επέμβαση μια εβδομάδα όπου δεν θα πάτε στην θάλασσα και δεν θα εκτεθείτε στον ήλιο. Στη συνέχεια μπορείτε να πάτε διακοπές αρκεί να χρησιμοποιήσετε αντηλιακή προστασία.

Χρειάζεται να το επαναλάβω; Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και συνδυάζεται τέλεια με βλεφαροπλαστική, η οποία έχει επίσης μόνιμο αποτέλεσμα.

Πότε πρέπει να ξανακάνω mini lift; Πιθανώς χρειάζεται να το επαναλάβετε μετά από 10 – 15 χρόνια ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις συνήθειές σας (έκθεση στον ήλιο, κάπνισμα κ.λπ.).

Ο χρόνος που περνά ας μας αφήσει μόνον σοφία!