Ο δύσκολος χειμώνας που περάσαμε λόγω κορωνοϊού και καραντίνας είναι ευτυχώς παρελθόν. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ήδη σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε κάποιο όμορφο ελληνικό νησί. Αλλά πολλοί και πολλές νιώθουν ασφάλεια για την έξοδο στην παραλία!

Η χαλάρωση του δέρματος λόγω ταχείας απώλειας βάρους ή έλλειψης σωματικής άσκησης είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ευτυχώς χάρη στις εξελίξεις στην Πλαστική/Επανορθωτική Χειρουργική υπάρχουν πλέον επιλογές που μπορούν να προσφέρουν άμεση λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης ακόμα και στις πιο «δύσκολες» περιοχές του σώματος.

Το Renuvion είναι μια πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που όχι μόνο συσφίγγει αλλά ταυτόχρονα αναζωογονεί το χαλαρό δέρμα χωρίς ουλές και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Χάρη στον ειδικό εξοπλισμό, ο πλαστικός χειρουργός ανοίγει μικρές οπές κάνοντας ανεπαίσθητες τομές ώστε να δημιουργηθεί μια υποδοχή για την είσοδο της κάνουλας (διαμέτρου μικρότερης των 3 χιλιοστών). Όταν η κάνουλα τοποθετηθεί στην περιοχή-στόχο, σταδιακά ξεκινά η απελευθέρωση ηλίου συνδυαστικά με ραδιοσυχνότητες ώστε να υπάρχει μια στοχευμένη ροή ενέργειας υπό τη μορφή πλάσματος.

Δια αυτής της διαδικασίας παράγεται θερμότητα που με τη σειρά της συστέλλει το δέρμα, ενώ το ήλιο ψύχει την περιοχή-στόχο. Η συνδυαστική αυτή δραστηριότητα προκαλεί ταυτόχρονα συστολή και διαστολή των ιστών και κατά συνέπεια τη σύσφιξή τους.

Εν ολίγοις με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να σμιλεύουμε το σώμα με ακρίβεια και να δώσουμε έμφαση στις «προβληματικές» περιοχές κάθε σώματος.

Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από μια ώρα ανά περιοχή-στόχο, ενώ γίνεται με τοπική αναισθησία. Σε εκτεταμένες περιπτώσεις χαλάρωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε παραπάνω από μια περιοχές του σώματος ταυτόχρονα. Εφαρμόζεται επίσης σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις, όπως η λιποαναρρόφηση.

Χάρη στην ελάχιστα επεμβατική διαδικασία του Renuvion η καταπόνηση του ασθενούς είναι μικρή, ο πόνος ελάχιστος και η επάνοδο στην καθημερινότητα άμεση, καθώς από την επόμενη κιόλας ημέρα μπορεί να επανέλθει σε κάθε του δραστηριότητα.

Οι περιοχές που το Renuvion μπορεί να εφαρμοστεί είναι:

  • Μπράτσα
  • Κοιλιά
  • Στήθος
  • Μηροί και προσαγωγοί
  • Γόνατα
  • Γλουτοί
  • Πρόσωπο και λαιμός

Το Renuvion είναι μια μέθοδος σύσφιξης του σώματος που πραγματικά αλλάζει δραστικά την εικόνα των προαναφερόμενων περιοχών.

Μάλιστα, αν κάποιος θελήσει να την κάνει ακόμα και τώρα, τον Αύγουστο θα έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Βέβαια, το βέλτιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται και είναι 100% ορατό μετά την πάροδο 4-6 μηνών.

Και φυσικά, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί εφ’ όρου ζωής εφόσον ο/η ασθενής διατηρεί μια σταθερή φυσική κατάσταση, χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις στο σωματικό βάρος.