*Γράφει ο Μάνος Τσαγκαράκης

Σε μια περίοδο που όλοι ζουν με την αγωνία μήπως έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται μόνο την… κοκεταρία τους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν μια γυναίκα στη Λάρισα, η οποία αγνόησε την απαγόρευση που έχει επιβληθεί στις επιχειρήσεις και πήγε για μανικιούρ!

Φυσικά, βρήκε σύμμαχό της και την 43χρονη μανικιουρίστα που ριψοκινδύνευσε ανοίγοντας το κατάστημά της σε κεντρικό δρόμο της πόλης για να βγάλει μερικά ευρώ και θα αναγκαστεί να πληρώσει πολλαπλάσια όσα πήρε! Η επαγγελματίας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την στιγμή που περιποιούνταν τα νύχια της πελάτισσας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Την ίδια τύχη είχε και ένας γυμναστής που λειτούργησε το γυμναστήριο το οποίο διατηρεί στη Λάρισα, παρά τα αυστηρά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού! Ωστόσο, περαστικοί είδαν από τις βιτρίνες τους πελάτες του που έκαναν γυμναστική και ειδοποίησαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι εκκένωσαν τον χώρο σύμφωνα με την απαγόρευση.

Ο γυμναστής συνελήφθη και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι τα γυμναστήρια περιλαμβάνονται στη λίστα των επιχειρήσεων για τις οποίες ισχύει η απαγόρευση!

Διαβάστε περισσότερα

Ελασσόνα: Φοβάται τα κρατητήρια λόγω κορωνοϊού αλλά άνοιξε το μαγαζί του!